varier kokon club online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen1

Varier Kokon™ Club.

Met zijn afgeronde randen en minimalistisch design is Kokon™ Club even elegant als comfortabel. Met een 360-graden rotatie en een geïntegreerde kantelfunctie volgt de stoel naadloos de natuurlijke bewegingen van het lichaam. Kokon™ Club heeft een kruis basis gemaakt van 97% gerecycled aluminium, geproduceerd in Zuid-Zweden. De gebeeldhouwde zitting bestaat uit schuim over een intern stalen frame en is verkrijgbaar in verschillende bekledingsstoffen. Kies tussen vijf verschillende kleuren voor het trio steken dat de achterkant van Kokon sieren. Maak een statement met contrasterende kleuren of houd het subtiel door te kiezen voor tonale kleuren.

De Kokon™ club clubfauteuils van Varier zijn ideale stoelen voor zowel woon- als slaapkamers. In gebruik als fauteuil voor een goed boek draait u eenvoudig met de lichtinval mee en voelt u zich geborgen en relaxed in de ronde kuip. Nu ook verkrijgbaar in velvet stof.

U kunt bij ons de Varier Kokon™ Club online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Varier Kokon™ Club online te kopen / bestellen.

varier kokon club online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Kokon™ Club in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier