varier kokon online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1232

Varier Kokon™.

De Varier Kokon™ is een moderne fauteuil met een tijdloos ontwerp en een fantastisch comfort. De Kokon™ van Varier is relaxfauteuil met een draai mechanisme. De Kokon™ kan 360 graden draaien. De verstelbare zitting zorgt ervoor dat u recht kunt blijven zitten, of helemaal achterover kunt hangen. Elke gewenste positie kunt u daarnaast ook nog vastzetten met de gebruiksvriendelijke hendel aan de zijkant.

varier kokon online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777

De Varier Kokon™ is een moderne fauteuil met een tijdloos elegantie en een fantastisch comfort. Kokon™ van Varier is ontworpen door de Deense ontwerper Thomas Pedersen. Bekend in Scandinavie en omstreken. U kunt de Varier Kokon™ kiezen in alle Varier stof soorten en ledergroepen. U kunt zelfs de keuze maken in de kleur draad afwerking in de drie knopen in het midden van de rugleuning. Ontdek de Varier Kokon™ bij Profita Comfortabel Wonen.

U kunt bij ons de Varier Kokon™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Kokon™ Varier online te kopen / bestellen.

varier kokon online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Kokon™ in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

 

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier