varier motion online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1233

Varier Motion™.

De stakruk Motion™ biedt ondersteuning bij lang staan en is te gebruiken aan het wat hoger werkblad. Door het gemodelleerde zitvlak en de zadelvorm van de kruk kunt u gemakkelijker van links naar rechts (en omgekeerd) werken en worden ook uw benen ondersteund bij een zijwaartse beweging. Het zitvlak is bovendien 360 graden draaibaar. De stoel heeft een zeer licht gewicht, waardoor deze makkelijk te verzetten of te transporteren is binnen en buiten uw huis of kantoor. De zitting is gemaakt van schuim en is leverbaar met de stof Fame van Varier.

varier motion online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 999

In onze showroom, gelegen te Aalst-Waalre, staat de Varier Motion™ kruk opgesteld in de Fame stof. De ergonomische kruk is leverbaar in 3 verschillende zithoogtes: Low, Medium en High.

U kunt bij ons de Varier Motion™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Varier Motion™ online te kopen / bestellen.

varier motion online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1232

 

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Motion™ in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.