WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier move online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1233

Varier Move™.

Move™ is een origineel ontwerp, speciaal gebouwd om te bewegen met het lichaam. De zachte randen van de zitting naast de afgeronde basis zorgen voor een uitgebreid bewegingsbereik. Move™ kan gemakkelijk overschakelen van hoog naar laag zitten. Deze veelzijdige zitstoel is ideaal voor een wendbare omgeving op het werk of thuis en past perfect bij in hoogte verstelbare bureaus.

varier move online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 888

Move™ ondersteunt het bewegen. Op deze kruk zit je staand of sta je zittend. Hij geeft je 360 graden rondom alle bewegingsvrijheid. De Move™ ondersteunt, en geeft u daarbij de complete vrijheid van bewegen. Door de schaalvormige voet en draaibare zitting volgt de kruk elke beweging. De kruk is in 3 hoogtes leverbaar: Laag 49-68 cm, Medium 56-82 cm en Hoog 65-87 cm. Zo heeft u altijd de voor u juiste maat. Met de gasveer verstelling kunt u de gewenste zithoogte traploos instellen. Uw persoonlijke stoel met comfort bij bewegen.

varier move online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777

De Varier Move™ stahulp bevordert beweging op een onconventionele manier. Hij ondersteunt en maakt vele zithoudingen mogelijk, zodat u zich op uw werk, studie of hobby kunt concentreren. Heftige bewegingen worden gereduceerd, omdat de stoel met uw bewegingen mee gaat. De gezonde ondersteuning bij het uitoefenen van staande beroepen als pedicure, tandarts, schoonheidsspecialiste en bijvoorbeeld leraar. Verbetering van de fysieke belasting van het lichaam door het ontlasten van voeten, benen en rug. Dit ontlast de spieren en pezen en verbetert de doorbloeding van voornamelijk het onderbeen en de voet, waardoor minder snel vermoeidheid en klachten optreden. De Move™ wordt ook veel gebruikt als strijkhulp.

 

Move™ Varier sta-hulp ACTIE prijs.

De Varier Move™ is nu in zwarte actie stof € 439,- inclusief rubber pad t.w.v. € 49,-
Prijs is inclusief verzending.

Klik hier om een Varier Move™ stahulp online te kopen / bestellen.

varier move online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231

U kunt nu bij ons de Varier Move™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Varier Move™ sta-hulp online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Move in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze collectie: Varier