WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier thats it online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1

Varier Thatsit™ Balans.

Met zijn holle rugleuning en gebogen houten lopers creëert Thatsit™ balans in alle houdingen. Of het nu thuis of op kantoor is, Thatsit™ is een ideale werkstoel en is ontworpen voor naadloze overgangen tussen verschillende posities. De stoel nodigt u uit om te leunen in bij het concentreren op een taak of leun achterover bij het overwegen van uw volgende grote idee. Thatsit™ is verstelbaar, zodat u de instelling vinden die u het beste ondersteunt.

varier thats it online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 888

Als een vooruitgang op de iconische variabele, Thatsit™ beschikt over een bredere stoel, een vaste rugleuning, verstelbaar in zowel hoogte en diepte, in aanvulling op verstelbare scheenbeschermers. De karakteristieke gevleugelde rug is een perfecte plek om je elleboog te rusten of helemaal om te draaien en je torso ertegen te leunen voor variatie en nieuwe perspectieven.

varier thats it online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777

Thatsit™ is verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte afwerking, en een breed scala aan stoffering stoffen en kleuren. De houten lopers zijn gemaakt van lagen beuken en as multiplex, die gelamineerd zijn en hun karakteristieke vorm krijgen door de toepassing van warmte en druk. Deze traditionele houtbewerkingstechniek zorgt voor extreme vormen die continue druk doorstaan. De rug-, rug- en scheenbeensteunen zijn gegoten om optimaal comfort te bieden. Zorgen voor een zitervaring die zowel ondersteunend als dynamisch is.

U kunt nu bij ons de Varier Thatsit™ Balans online bestellen.

Varier Thatsit™ uitgevoerd in naturel hout en zwarte stof is uit voorraad leverbaar. Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Thatsit™ Varier balans stoel online te kopen / bestellen

varier thatsit online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Thatsit™ balansstoel in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen

 

Meer zien van onze collectie: Varier