WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier variable plus bij varier dealer profita in regio eindhoven 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varier Variable™ Plus

De Varier Variable™ Plus is de verbeterde variant van de Varier Variable™. Dit model beschikt namelijk over een betere balanspositie door de vernieuwde ronding die is aangebracht in de runners. Bovendien heeft de rugleuning een betere constructie, waardoor deze fijner aansluit. Uiteraard is de functionaliteit van de originele kniestoel behouden.
 

varier variable plus balansstoel bij zitspecialist profita in regio eindhoven

 

De Variable™ Plus heeft een vaste rugleuning met een gestoffeerd kussen. Deze ergonomische stoel zorgt ervoor dat u diverse zitposities kunt aannemen. Ook zult u veel ondersteuning ervaren door middel van de rugleuning, waardoor u ongestoord uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Aan uw bureau of aan een tafel werken? De stoel is geschikt voor iedere tafel met een standaard hoogte.

 

varier variable plus ergonomische kniestoel bij varier dealer profita comfortabel wonen

 

De Variable™ Plus is verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte afwerking en een grote keuze aan stoffen en kleuren. Enkele voorbeelden van kleuren bekleding zijn rood, zwart, blauw of groen. Voor alle mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u alle stalen bekijken. Het houten frame is gemaakt van lagen beuken- en essenfineer.

 

U kunt nu bij ons de Varier Variable™ Plus online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.
 
Online een Varier Variable Plus stoel kopen bij Profita Comfortabel Wonen.

 

varier variable plus online kopen bij varier dealer profita

 

De stofkleur rood met de houtkleur naturel nu uit voorraad leverbaar.
Voor de prijs van €599,- (Incl. softtape t.w.v. € 25,-)
 
Klik hier om een Varier Variable™ Plus online kopen / bestellen in onze webshop. 
 
Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Variable™ Plus in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.
 
Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.
 
Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.
 
Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.
 
Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze collectie: Varier