WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier variable online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1232

Varier Variable™ Balans.

Zoals de naam Variable™ aangeeft, de stoel laat variatie, waar de knielende houding is een van de vele. De stoel moedigt subtiele bewegingen aan – schakelen tussen posities en het vinden van het ideale balanspunt voor je lichaam. Gebogen lopers zorgen voor zachte schommelbewegingen, terwijl een gekantelde zitting een open heuphoek mogelijk maakt. De twee kussens onder de zitting kunnen worden gebruikt om uw schenen, een voet, beide of geen van beide te rusten door het plaatsen van uw voeten op de grond tussen hen. Draai helemaal rond of zitten zijwaarts als je wilt, met Variable™ is er geen goed of fout...

varier variable online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777

Aan te vullen met de optionele rugleuning, draagt bij aan het bereik van de mogelijke zitposities, zodat u achterover leunen en uitstrekken. Ontworpen als een open constructie, vrij van mechanische versteldelen, Variable™ is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden verplaatst. Als je klaar bent voor de dag, plaats gewoon de stoel op de rand van je tafelblad, het houden van het van de vloer en uit de weg.

variable balans forest design

Variable™ is verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte afwerking, en een breed scala van stoffering stoffen en kleuren. De houten lopers zijn gemaakt van lagen beuken en as multiplex, die gelamineerd zijn en hun karakteristieke vorm krijgen door de toepassing van warmte en druk. Deze traditionele houtbewerkingstechniek zorgt voor extreme vormen die continue druk doorstaan. Alle houten onderdelen zijn flexibel en sterk, zorgen voor een zitervaring die nooit statisch is.

varier variable online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 8881

U kunt nu bij ons de Varier Variable™ Balans online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Online een Varier Variable™ Balans stoel kopen bij Profita Comfortabel Wonen.

varier variable online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231

De stofkleur zwart met de houtkleur zwart nu uit voorraad leverbaar.
Voor de actie prijs van € 319,- (Incl. softtape t.w.v. € 25,-)

Klik hier om een variable varier online kopen / bestellen in onze webshop. 

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Variable™ in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze collectie: Varier