header varier wing

Wing Balans Stokke Variér online te bestellen of kopen bij officieel dealer Profita. De Wing balans van Stokke Variér. Bewegen op wielen.

De Wing balans is een multi-functionele kantoor stoel die de gebruiker veel vrijheid geeft en uitnodigt tot bewegen. De Stokke Varier Wing balans is erg handig voor werk aan hogere tafels en zeer geschikt voor personen die veel voorover gebogen boven de werktafel 'hangen'. De combinatie van de naar voren kantelende zitting en de beensteunen, zorgt ervoor dat je altijd rechtop zit. Hierdoor blijft de ruggengraat altijd in de juiste, natuurlijke positie staan. De schouders, nek en benen worden zo ontlast en je kunt je zonder moeite op je werk blijven concentreren. Het kniekussen voorkomt dat men van de stoel afglijdt.

Zitten op de werkplek of thuis wordt een genot met de houdingcorrigerende Wing werkstoel

De Varier Wing bureaustoel heeft een instelbare gasveer. Zo is de Wing gemakkelijk aan te passen aan verschillende activiteiten, tafelhoogtes en persoonlijke voorkeuren. De been/knie steun is ook los in te stellen op de gewenste hoogte. De Wing is instelbaar op zithoogte 50 cm tot 60 cm.

varier wing 750 x 400

De Wing kan onder een tafel of bureau worden opgeborgen. De Wing balans van Stokke Varier neemt weinig ruimte in beslag en past gemakkelijk in bestaande interieurs.

De Wing zorgt voor de juiste houding van je lichaam terwijl je zit.Wing balans stoel
Varier Wing online kopen en bestellen uit voorraad ook leverbaarWing leren bekleding 
Wing design van Stokke Varier. Online bestellen of kopen bij officieel erkend Stokke Varier dealer Profita te Waalre.Wing stof zwart

U kunt nu bij ons de Varier Wing Balans online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Wing balans Variér online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér Stokke dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Stokke en Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Stokke Variér Wing balans in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze collectie: Stokke Varier