laminaat hout header

Een groot assortiment in laminaat vloeren van Floover en NL Label. Laminaat vloeren in click laminaat en v-groef. Leveringen door heel Nederland.

Een keuze maken uit een laminaat vloer is niet eenvoudig. Bij Profita maken wij samen met u de juiste keuze die past bij uw manier van wonen. U kunt kiezen uit een groot aanbod van laminaat wat geschikt is voor elke kamer in uw huis. Verschillende diktes, kleuren en dessins. Profita levert van click laminaat tot V-groef door heel Nederland. Nieuw in de collectie zijn de laminaat steentegels in keramisch of natuursteen. Profita heeft Laminaat vloeren van NL Label in het assortiment. U kunt kiezen uit een grote collectie laminaat.

Houten laminaat vloer warme donkere kleurNL Label laminaat vloer
 
Natuurlijke witte laminaat vloer lekker warm geschikt voor elk interieurLaminaat vloer licht Striato 
 
Laminaat vloer tegel vorm warme sfeer geschikt voor elke woonwensLaminaat vloer tegelvloer
  
 

Profita heeft een groot assortiment aan laminaat soorten en kleuren. Met of zonder v-groef. Laat u ook verrassen door de nieuwe grote houten vloertegels. Welke een mooie antieke look hebben met de optie tot visgraat motief. Van een natuursteen look tot keramische laminaattegels. Onze laminaat vloeren combineren perfect met zowel een modern als klassiek interieur. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Laminaat vloeren tegelen donkerLaminaat vloer tegel donker
 
Laminaat tegels rechthoeking 60 bij 30 donkere houten tegelLaminaat vloer tegelvloer
 

Wij nemen u al het werk uit handen. U kiest, eventueel met begeleiding van onze adviseurs, een voor u passende laminaat vloer en wij regelen alles. Wij komen bij u thuis meten, en na bestelling de vloer leggen c.q. plaatsen. Moet er iets verhuist worden? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u doen, evenals bestaand tapijt en ondertapijt verwijderen en afvoeren. Dankzij onze flexibel planning kunnen wij altijd snel leveren. Wij komen ook aan huis advies geven, en u kunt stalen meenemen. Wij zijn er voor uw gemak!

 

Meer zien van onze collectie: vloerbedekking