marmoleum header

Marmoleum Vloeren van Forbo, makkelijk te combineren met uw interieur. Marmoleum vloeren zijn gemakkelijk zuiver te houden en geeft een warme sfeer aan uw woning.

Wilt u een nieuwe vloer? Heeft u al gedacht aan een Marmoleum vloer van Forbo. Wanneer u kiest voor een Marmoleum vloer, dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Dit maakt een Marmoleum vloer zeer comfortabel en makkelijk in onderhoud. Marmoleum is hygiënisch, antistatisch en bacteriostatisch. Micro organismen kunnen zich er onmogelijk op ontwikkelen. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Mooie marmoleum vloer geschikt naar uw woonwens combineer met kleuren vloerenMarmoleum vloeren Walton 
harde vloeren marmoleum regio Eindhoven natuurlijke lookMarmoleum vloeren Striato 
Natuurlijke vloeren Marmoleum makkelijk te combineren en zuiver te houdenMarmoleum vloeren Real


Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren. Zowel effen Marmoleum als met een motief. De vele variaties zorgen ervoor dat Marmoleum past bij elke stijl en interieur. Marmoleum is verkrijgbaar in click varianten en in de wel bekende Marmoleum rollen. Met Marmoleum click kan je geweldig combineren. Een vloer leggen die precies afgestemd is op uw wensen. Met de Marmoleum vloeren van Forbo creëert u gemakkelijk een strakke effen vloer of met een motiefje erin. U kunt de twee varianten ook combineren. U legt bijvoorbeeld een border aan in uw vloer met een click motief.

Een Marmoleum vloer van Forbo is superpraktisch en heeft een warme uitstraling. Het is vergelijkbaar met een houten vloer, maar dan viltstift-proof. Geweldig voor kleine kinderen en heerlijk warm als u even tijd voor uzelf heeft. Kortom, een Marmoleum vloer sluit naadloos aan bij uw woonwensen.

Profita heeft een groot assortiment van Marmoleum vloeren. U bent van harte welkom om eens rond te kijken in onze winkel. Onze Marmoleum specialist kan u alle informatie geven over Marmoleum vloeren, het onderhoud en de ondervloeren van.

Zelf geen tijd, gelegenheid of mogelijkheid? Wij nemen u al het werk uit handen. Wij verplaatsen meubels of slaapkamer, verwijderen oud tapijt voor u en meten en hangen gordijnen en leggen alle vloerbekleding.

Meer zien van onze collectie: vloerbedekking 

Meer zien van onze collectie: Marmoleum vloeren van Forbo