Bedden winkel eindhoven slaap specialist Profita Waalre matras boxspring slaapkamers

Bed matras boxspring

Bedden, matrassen en boxsprings kopen in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven. Bedden, matrassen en boxsprings van topmerken voor een heerlijke nachtrust.

Voor het kopen van nieuwe bedden, matrassen en boxsprings van o.a. Musterring, Pullman, Auping, Tempur en Treca in de regio Eindhoven en omstreken bent u bij beddenspecialist Profita op het juiste adres.

Bed boxspring ledikant matras kopen regio eindhoven slaapspecialist Profita

Onafhankelijk en persoonlijk slaapadvies voor bed, boxspring en matras

U wilt toch ook graag de ruimste keuze in bedden? En het beste bedden / slaap advies? Daarvoor gaat u naar Profita. Een grote collectie matrassen en bedden van topmerken. De zekerheid van meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van slapen. En dankzij de keuze uit diverse topmerken bedden en matrassen, altijd een onafhankelijk slaapadvies.

Matrassen winkel regio Eindhoven dealer Auping Tempur Pullman Treca

Gratis levering en montage van bed, boxspring of matras

Uiteraard worden alle bedden, matrassen en boxsprings door ons in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk tot Son, Best en ver daarbuiten, gratis geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u er fijn en lang van genieten. Wij kunnen uw oude bed of slaapkamer voor u afvoeren.

Wilt u iets verplaatst hebben van uw bestaande bedden, matrassen of boxsprings, dan helpen wij u graag! Bent u op zoek naar een bed of boxspring en wilt u graag het ligcomfort komen uitproberen? U bent van harte welkom in de Showroom van Profita Comfortabel Wonen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Bedden matrassen boxsprings bij winkel Profita

Complete woninginrichting, maak uw slaapkamer mooi met bijpassende gordijnen en vloer.

U vindt bij Profita woninginrichting behalve bedden ook vloerbedekking en raambekleding. Dus wanneer u behalve uw bed, matras of boxspring ook een nieuwe vloer of gordijnen voor uw slaapkamer zoekt, kunt u bij ons alles combineren tot één mooi geheel.

Matrassen winkel beddenzaak regio Kempen en Eindhoven persoonlijk advies
Topmerken matrassen en boxsprings, kwaliteit van Tempur Treca Pullman en Auping

Profita biedt u als erkend dealer bedden, matrassen en boxsprings van Musterring, Pullman, Auping, Tempur en Treca voor de regio Eindhoven, Eersel, Veldhoven, Geldrop. Zo heeft u de zekerheid van volledige garantie en perfect advies.

Slaapkamers ledikanten kledingkasten kommodes beddenwinkel Profita regio eindhoven en de Kempen

Moeite met inrichten? Graag helpen wij u met een interieuradvies! Wilt u de complete slaapkamer of woonkamer opnieuw inrichten dan is dit vaak een moeilijke klus. Om één mooi geheel te krijgen, is het belangrijk dat de kleuren en stijlen heel goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is voor ons een dagelijkse bezigheid en wij helpen u graag om uw wensen te vervullen.

Bed matras boxspring kopen valkenswaard bergeijk geldrop nuenen eindhoven dealer Profita

U bent van harte welkom in onze beddenzaak om zelf te ervaren welke bedden, matrassen of boxsprings voor u het beste zijn. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Tot ziens!