Over ons Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Over ons

Profita Wonen al meer dan 55 jaar de meubelspeciaalzaak voor Eindhoven en omgeving te Aalst- Waalre. De winkel ligt goed bereikbaar aan de snelweg langs Eindhoven.

1965 was het jaar dat Dhr. van Houts begon met de verkoop van kleding en meubelen in Valkenswaard. In dat jaar is Profita Wonen ontstaan. De naam Profita is afgeleid van "profijt hebben", voor u als klant.

Inmiddels is Profita Wonen uitgegroeid tot 6000m2 showroom voor uw complete woninginrichting. In 2001 is Profita overgedragen aan de volgende generatie; de zonen van Peter van Houts.

Al ruim 55 jaar is Profita Wonen gespecialiseerd in moderne en design meubelen en stoffering. Als reeds lang bestaand familiebedrijf zoeken wij voor u naar de beste kwaliteit producten en wordt alles door ons zorgvuldig geïnstalleerd. Uw betrouwbare partner voor uw totale woninginrichting. Onze ervaren interieur specialisten staan u bij met raad en daad om uw woning helemaal naar uw wensen in te richten.

Met de ruim 6000m2 showroom komt u bij Profita Wonen voor alles omtrent woninginrichting terecht. Dat is makkelijk combineren.

Onze kernwaarden zijn:

  • U komt als klant bij ons op de eerste plaats.
  • Wij bieden u hoge kwaliteits meubelen.
  • Ervaren binnenhuisadviseurs die u graag helpen om al uw wensen te vervullen.
  • Service staat hoog in onze vaandel.
  • Wilt u eerst de mogelijkheid hebben om uw product te testen, dan is dat mogelijk. U kunt een kussen of bijvoorbeeld een fauteuil indien gewenst altijd enkele dagen uitproberen.
  • Heeft u tijdelijk geen bed of fauteuil, dan kunt u van ons een bruikleen model krijgen tot uw bestelde bed of fauteuil bij ons binnen is.
  • Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze woonwinkel tijdens de openingstijden te bezoeken, dan maken we buiten deze uren ook graag tijd voor u vrij of komen bij thuis voor advies.

Neem contact met ons op; 040-2213922 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Of stuur een mail naar [email protected]

Langs Profita Wonen vindt u Lineo Moderne Interieurs. U kunt binnen Profita ook doorlopen naar Lineo waar u een collectie moderne design meubelen aantreft van topmerken. Zo kunt u alle stijlen en artikelen combineren op 1 adres voor het mooiste resultaat.


Profita Wonen
Gestelsestraat 59
5582 HG Waalre
Tel: 040-2213922