Comfort thuis bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Comfort thuis

Comfort voor thuis bij Profita woninginrichter voor Eindhoven en omgeving. Stoelen met sta-op hulp, hoog-Laag bedden, senioren (uitschuif) bedden en anti-decubitus matrassen. Wij bieden hulpmiddelen voor thuis van A-merken zoals Fitform, Vroomshoop en Tempur.

Sta op stoelen bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Wanneer uw mobiliteit beperkter is en u toch zelfstandig wilt wonen, zijn er veel hulpmiddelen beschikbaar. Zo zijn er de bekende stoelen met sta-op hulp, bedden die met een lift omhoog en omlaag kunnen en speciale matrassen voor wanneer u meer dan gemiddeld tijd in bed doorbrengt.

Relaxfauteuils op maat gemaakt bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bij Profita zijn er veel mogelijkheden om producten naar uw eigen wensen aan te passen. Zo kunt u bij Profita bijvoorbeeld sta-op stoelen kopen die op maat gemaakt worden en heeft u een grote keuze uit bekledingsstoffen. De hoog-laag bedden zijn te koop in verschillende kleuren. In tegenstelling tot standaard ziekenhuis bedden zijn deze bedden dus mooi te combineren bij uw interieur.

Hoog laag bed bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Hoog-laag bedden met een mooie afwerking, verstelbare uitval beveiliging en bedlift of trendelenburg verstelling. Zorg bedden die gezien mogen worden.

Gemak dient de mens, dus Profita verzorgt voor de sta-op stoelen en hoog-laag bedden de levering en de plaatsing, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Wij nemen u graag het werk uit handen.

Deelbare en comfortabele bedden bij meubelspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Ook vindt u in onze showroom deelbare bedden. Comfort en kwaliteit staan bij ons centraal.

Meubelen voor kleine ruimtes bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Wanneer uw woonruimte wat kleiner is, vindt u bij Profita ook meubelen en bedden die geschikt zijn voor kleinere ruimtes. U kunt bij Profita bijvoorbeeld een collectie uitschuiftafels vinden en tafels in hele kleine maten. Bedden voor kleine ruimtes zijn bij ons verkrijgbaar in de speciale maten 100x200, 120x200 of 140x200. Ook voor kleine banken bent u bij ons aan het juiste adres.

Profita neemt u graag al het werk uit handen, dus wanneer u ook nieuwe vloerbekleding of raambekleding nodig heeft, regelen wij alles voor u: meten, maken en plaatsen. U heeft bij ons het voordeel dat alles voor uw woninginrichting op één adres te kiezen is. U hoeft dus maar naar 1 winkel voor sta-op fauteuils, hoog-laag bedden en mooie bijpassende vloerbekleding en raamdecoraties. Wij geven u altijd goed en persoonlijk advies.

Wij nemen u graag al het werk uit handen. Dus u hoeft niets te doen, alleen relaxed achterover te gaan zitten.