Kasten en wandmeubelen bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Kasten

Kasten, dressoirs, TV kasten, boekenkasten, wandkasten, traditioneel hout en modern in lak. Kasten en dressoirs op maat in hout en lak, en tv audio kasten op maat.

Een TV wandmeubel is ideaal voor het opbergen van al uw media-apparatuur, dvd’s, cd’s en het mooi wegwerken van kabels en snoeren. Zo hebben wij bijvoorbeeld TV meubelen van Spectral Smart Furniture die volledig op maat te maken zijn.

Met het deskundige advies van onze verkopers helpen wij u graag met het creëren van een perfecte woonkamer, kast of wandmeubel op maat.

TV meubel bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Om uw interieur tot één geheel in te richten, kunt u van één dezelfde collectie verschillende soorten en modellen kiezen. Zoals dressoirs met naar keuze deuren, lades of kleppen. Boekenkasten, halkasten, vitrinekast en broodkasten. U kunt meubels kiezen uit verschillende houtsoorten, waaronder eiken en kersen. Daarnaast is er in het 'nieuw klassiek' de keuze uit wengé en mat gelakt.

Musterring wandkasten bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Bij onze kastencollectie kunt u kiezen uit de materialen hout en lak in vele kleuren. Het kastenprogramma Kira en Kara van Musterring biedt u vele mogelijkheden als het gaat om o.a. (gelakte) wandkasten, wandmeubelen, dressoirs en kasten.

Gelakte wandkasten bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

TV en audioapparaten zijn tegenwoordig een onderdeel van uw inrichting. Nadeel zijn de benodigde kabels die vaak hinderlijk in het zicht zitten. Met de wand meubelen en kasten van Profita integreert u uw audio en tv apparatuur in de kast en kabels uit het zicht. Wij bieden u o.a. BKS, Musterring en Interstar kasten om uw wensen te vervullen.

Wandmeubelen bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Naast de grote keuze in modellen, is er ook een grote variatie in kleur mogelijk. U bent van harte welkom om bij ons in de winkel te komen kijken. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een perfect passende combinatie van dressoir, eethoek, tv kast en eettafel, volledig naar uw wensen. Zo kiest u de afmeting en kleur van een kast die geheel bij uw situatie en voorkeur past.

Audio en TV meubel bij meubelspecialist Profita in regio Eindhoven

Dressoirs en kasten van massief eiken op maat en kleur gemaakt. Moderne en landelijke uitvoeringen. Onze collectie bestaat uit top merken zoals Lotus, BKS, Spectral, Interstar, Hofstede Raanhuis en Musterring.

Hangkasten bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bij Profita kunt u terecht voor hangende kasten en staande kasten. In onze showroom kunt u dan ook een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden die er zijn.

TV meubels met vele mogelijkheden bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Ook vindt u bij ons TV-meubels met diverse mogelijkheden. Zo kunt u open vakken of haarden toevoegen aan de meubels. Maar ook kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals wel/geen ribbels.

Kasten en dressoir bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Massieve, mooie houten meubelen gemaakt door vakmensen in Nederland, Duitsland, België en Italië. We werken samen met producenten die echte kwaliteitsproducten maken. Naast de catalogus bieden we u ook meubelen op maat aan. U weet welke afmetingen nodig zijn en wij weten wat er mogelijk is, zodat we samen het door u gewenste meubel creëren.

Zwevende tv dressoirs en kasten van BKS

Een warme uitstraling met ambachtelijk gemaakt eikenhout. De complete woonkamer collecties treft u aan in onze showroom. Profita Wonen heeft een groot assortiment tijdloze en moderne kasten. U bent van harte welkom in onze showroom om onze kasten collectie te bekijken.

Meer zien van onze collectie: meubelen