Keuken en bar meubelen bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Keuken en bar meubelen

In onze showroom kunt u terecht voor een keukentafel, keukenstoel, barkruk, bartafel en kookeiland.

De hedendaagse keuken krijgt zijn oorspronkelijke functie terug: dé plek waar het sociale leven zich afspeelt. Er wordt nagepraat over werk en school, de krant wordt er gelezen, kinderen knutselen aan de keukentafel en er wordt natuurlijk ook gekookt. Bovendien zijn keukens tegenwoordig steeds vaker ‘open’, zodat ze ook op die manier onderdeel van de huiskamer uitmaken. Redenen genoeg om alle aandacht aan uw keukentafel en stoelen te besteden.

Barkrukken en bartafels bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Tegenwoordig zie je in veel keukens een kookeiland met barkrukken. In onze showroom kunt u barkrukken bekijken en proberen. Profita heeft een zeer uitgebreide collectie aan barkrukken. Deze barkrukken worden geleverd in 2 hoogtes, zodat ze ook bij een kook eiland te plaatsen zijn.

Barkrukken bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

De nieuwste modellen barkrukken zijn in hoogte verstelbaar met een gasveer, waardoor deze altijd perfect passen aan een bartafel of kookeiland. We hebben ook hoge en lage barkrukken en bijpassende bartafels in onze collectie. U kunt zelf de bekleding kiezen, zo kunt u de kruk die u mooi vindt altijd passend maken bij uw keuken.

Moderne barkrukken en bartafels bij Profita in regio Eindhoven

U vindt bij ons in de showroom een grote collectie barkrukken van LaPalma, Perfecta, Musterring, Leolux en Bert Plantagie.

Grote collectie barkrukken bij meubelspecialist Profita in regio Eindhoven

Naast onze collectie barkrukken hebben wij een groot aanbod aan bartafels. Net als de krukken zijn de bartafels in diverse hoogtes te verkrijgen. Door een ruim aanbod aan barkrukken hebben wij altijd een passende tafel voor bij uw barkrukken. Bekijk bartafels met een houten en keramieken blad, er is voor ieder wat wils!

Meer zien van onze collectie: bartafels

Meer zien van onze collectie: barkrukken

Keukenstoelen en keukentafels bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Keuken stoelen en keuken tafels zijn er in vele maten en uitvoeringen. Door een uitgebreide keuze in kleuren, bekledingen en onderstellen, vindt u altijd de barkruk die bij uw interieur past. U kunt de juiste maat en materialen kiezen voor gebruik in uw keuken. Wij leveren mooie, unieke en goed hanteerbare keuken stoelen die bestand zijn tegen intensief gebruik en die goed te reinigen zijn. In combinatie met een PVC vloer of een Vinyl vloer heeft u een zeer hygiënische keuken.

Kortom: Mooi, comfortabel en aangenaam keuken plezier!

Barkruk en bartafel bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Keuken stoel en keuken tafel. Met de materialen hout en keramiek, kunt u bij ons een geslaagde keuze maken.

Bij ons vindt u keukentafels, keukenstoelen, bartafels en barkrukken van diverse merken, waaronder La Palma, Perfecta, Musterring Leolux en Bert Plantagie.

Meer zien van onze collectie: keukenstoelen en keukentafels bij Profita

Meer zien van onze collectie: meubelen