LiS Studio Profita tijdloos chique luxe meubelen

LiS Studio

Nieuw geopend LiS Studio bij Profita. Collectie tijdloze luxe meubelen van kwaliteits merken zoals Hofstede Raanhuis, BKS en Macazz.

Luxe en tijdloze banken en hoekbanken LiS Studio

Luxe en tijdloze banken en hoekbanken. Persoonlijke keus in opstellingen en bekledingen.

Een collectie luxe en tijdloze banken, hoekbanken en fauteuils. Kies samen met onze adviseurs de mooiste opstelling en sfeervolste bekleding. Om het helemaal af te maken kies voor een bijpassend vloerkleed en/of gordijnen.

Luxe en tijdloze fauteuils bij LiS studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Luxe en tijdloze fauteuils en relaxfauteuils

Ook vindt u bij ons een mooie collectie aan luxe en tijdloze fauteuils en relaxfauteuils. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden, waardoor u de voor u perfecte (relax)fauteuil kunt uitkiezen. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze LiS studio om het zitcomfort zelf te ervaren.

Tijdloze fauteuils van diverse merken in LiS studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Tot onze collectie behoren fauteuils en relaxfauteuils van diverse merken. Zo is er voor ieder wat wils. Hofstede Raanhuis en Macazz vindt u dan ook terug in onze LiS Studio.

Tijdloze fauteuil bij LiS studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Draaibare fauteuils of fauteuils met pootjes, leder of stof, u vindt het allemaal in de collectie. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en geven u deskundig advies.

Luxe en tijdloze relaxfauteuils bij LiS studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar een comfortabele relaxfauteuil, maar wel met een luxe en tijdloze uitstraling? Ook dan is er genoeg keuze in onze LiS Studio. Zo zijn er maatwerk fauteuils, waarbij de zitdiepte, zithoogte, de hoogte van de armleuningen en de hoogte van de rug worden afgesteld op u persoonlijk. Hierdoor wordt u lichaam optimaal ondersteunt.

Luxe banken meubelen karpetten in onze LiS Studio

Meubelen naar persoonlijk wens

In onze LiS Studio bieden wij u meubel programma's welke aan te passen zijn naar uw persoonlijke wensen. Deze maatwerk interieurs hebben een tijdloze en sfeervolle uitstraling.

Bezoek onze LiS Studio en ontdek zelf onze sfeerkamers.

Luxe en tijdloze eetkamerbank bij LiS studio Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Luxe en tijdloze eetkamertafels, eetkamerstoelen en eetkamerbanken

Ook vindt u in onze LiS Studio complete eetkamers. Zo creëert u samen met onze verkoopadviseurs de ideale eethoek. Wenst u nog meer ruimte rondom de eetkamertafel? Dan is een eetkamerbank wellicht iets voor u!

Luxe en tijdloze eetkamertafels bij Li S studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Van veel eetkamertafels is er ook een soortgelijke salontafel. Zo ontstaat er een samenhangend geheel in uw woonkamer. Bovendien heeft u de keuze uit diverse tafelblad afwerkingen.

Tijdloze en sfeervolle dressoirs op maat LiS studio Profita

Stijlvolle, eigentijdse en duurzame luxe meubelen

Complete sfeerkamers en interieurs met persoonlijk advies. Fauteuils, banken en hoekbanken van o.a Macazz en Hofstede Raanhuis bieden u een grote keuze in opstellingen en zitcomfort. Breng ons een bezoek en adviseren u graag over de mooiste opstellingen voor bij u thuis.

Kasten en zwevende dressoirs maatwerk LiS Studio

Kasten programmas naar wens met uitgebreide maat mogelijkheden. Grote keuze in kleur en uitvoeringen. Deze eiken kasten zijn van BKS, een Nederlands top merk. Veel meubelen passen ook heel mooi in een landelijk interieur.

Hangende dressoirs met haard op maat LiS regio Eindhoven

U kunt er ook voor kiezen om een (waterdamp) haard in de kast te verwerken. Dit zorgt voor een warme sfeer in uw woonkamer. Bovendien zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Maak gerust eens een afspraak, zodat onze verkoopadviseurs u meer kunnen vertellen over deze wandmeubels.

Luxe en tijdloze wandmeubelen bij LiS studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Ook kunt u kiezen voor een TV-meubel met mooie ronde vormen of een geribbelde afwerking. Dit zorgt voor een unieke uitstraling.

TV meubel met vele mogelijkheden bij LiS studio Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bezoek de LiS studio bij Profita, meubelzaak in de regio Eindhoven. Wij bieden u onafhankelijk en deskundig advies bij het samenstellen van uw nieuwe interieur. Ook een complete vloer en raambekledings collectie staat tot uw beschikking. U kunt gratis parkeren voor de deur.

U bent van harte welkom.