LiS Studio Profita tijdloos chique luxe meubelen

LiS Studio

Nieuw geopend LiS Studio bij Profita. Collectie tijdloze luxe meubelen van kwaliteits merken zoals Hofstede Raanhuis, BKS en Macazz.

Luxe en tijdloze banken en hoekbanken Li S Studio

Luxe en tijdloze banken en hoekbanken. Persoonlijke keus in opstellingen en bekledingen.

Een collectie luxe en tijdloze banken, hoekbanken en fauteuils. Kies samen met onze adviseurs de mooiste opstelling en sfeervolste bekleding. Om het helemaal af te maken kies voor een bijpassend vloerkleed en/of gordijnen.

Luxe banken meubelen karpetten in onze Li S Studio

Meubelen naar persoonlijk wens

In onze LiS Studio bieden wij u meubel programma's welke aan te passen zijn naar uw persoonlijke wensen. Deze maatwerk interieurs hebben een tijdloze en sfeervolle uitstraling.

Bezoek onze LiS Studio en ontdek zelf onze sfeerkamers.

Tijdloze en sfeervolle dressoirs op maat Li S studio Profita

Stijlvolle, eigentijdse en duurzame luxe meubelen

Complete sfeerkamers en interieurs met persoonlijk advies. Fauteuils, banken en hoekbanken van o.a Macazz en Hofstede Raanhuis bieden u een grote keuze in opstellingen en zitcomfort. Breng ons een bezoek en adviseren u graag over de mooiste opstellingen voor bij u thuis.

Kasten en zwevende dressoirs maatwerk Li S Studio

Kasten programmas naar wens met uitgebreide maat mogelijkheden. Grote keuze in kleur en uitvoeringen. U kunt er ook voor kiezen om een (waterdamp) haard in de kast te verwerken. Deze eiken kasten zijn van BKS, een Nederlands top merk. Veel meubelen passen ook heel mooi in een landelijk interieur.

Hangende dressoirs met haard op maat Li S regio Eindhoven

Bezoek de LiS studio bij Profita, meubelzaak in de regio Eindhoven. Wij bieden u onafhankelijk en deskundig advies bij het samenstellen van uw nieuwe interieur. Ook een complete vloer en raambekledings collectie staat tot uw beschikking. U kunt gratis parkeren voor de deur. Welkom.