Musterring meubelen bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring dealer Profita voor uw mooiste moderne Musterring meubelen, kasten, banken, tafels, stoelen, tv meubels en wand kasten. Verkooppunt Profita showroom regio Eindhoven.

Grote collectie moderne Musterring banken, hoekbanken, fauteuils, relaxfauteuils, meubelen en slaapkamers bij dealer Profita Eindhoven. Musterring eetkamer stoelen, banken, tafels, wandkasten, TV en audio meubels, salontafels, karpetten en bedden van Musterring vindt u bij ons in de winkel.

Musterring banken

Bij Profita Wonen vindt u de beste selectie uit de Musterring collectie. Bekijk hieronder een greep uit de collectie en bezoek onze showroom, waar u de Musterring modellen in het echt en met persoonlijk advies kunt ervaren.

Musterring bank MR 2875 bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring MR 2875 banken en hoekbanken met maatvoering

De Musterring MR 2875 is een bank met heel veel potentie. De Musterring MR 2875 biedt tal van mogelijkheden om uw droombank te realiseren. U kunt de MR 2875 samenstellen naar uw wensen door bv te kiezen uit 2 verschillende zitdieptes, 8 armleuningvarianten, 3 zithoogtes en nog meer opties. De MR 2875 is verkrijgbaar in een smalle tweezitsbank tot een zeer ruime hoekbank opstelling. De Musterring MR 2875 banken en hoekbanken zijn geschikt voor elke kleine of grote woonruimte.

Musterring bank MR 2490 bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

MR 2490 Musterring luxe banken met een verstelbare hoofdsteun

De bank MR 2490 is erg comfortabel en biedt talloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoofdsteunverstelling, zodat u heerlijk kunt ontspannen. Ook kunt u in het Musterring 2490 (hoek)banken programma kiezen voor een zitdiepte instelbare bank. Ook zijn er diverse stoffen en lederen bekledingen mogelijk.

Musterring hoekbank MR 2490 bij Musterring dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring hoekbanken / lounge banken MR 2490

De Musterring MR 2490 hoekbank is een modern en luxe banken programma. Een enorm comfortabele bank, die ook nog eens tijdloos en modern oogt. Nu bij ons te proberen, Profita Wonen in Waalre (tegen Eindhoven). Musterring dealer van het eerste uur.

Musterring Just B PM100 bij Profita dealer regio eindhoven

Musterring MR Just B hoekbanken programma met chaise longue en hoogwaardig comfort

Goed design vindt zichzelf altijd opnieuw uit en past zich aan uw persoonlijke interieurstijl aan. Met dit in gedachten hebben we samen met Bettina Zimmermann het hoekbanken programma PM100 ontworpen. De modulair opgebouwde bank kan individueel worden geconfigureerd en is net zo geschikt voor singles of koppels als voor het hele gezin. Dus: Ontdek de veelzijdigheid van PM100 en geniet van uw lievelingsbank van Musterring. U kunt het comfort zelf komen ervaren in onze showroom gelegen te Waalre, nabij Eindhoven. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar met een professioneel advies.

Musterring hoekbank MR 9120 bij meubelspeciaalzaak Profita Comfotabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring MR 9120 Hoekbank

De Musterring MR 9120 is een modern bank- en schakelprogramma met diverse opties voor o.a. de armleuningen, rugstoffering en zitcomfort. De MR 9120 kan zo dus naar wens op maat samen gesteld worden. U kunt daarnaast kiezen voor elektrische relaxfuncties, stoelverwarming en een elektrische hoofdsteunverstelling. Plan vrijblijvend een afspraak voor persoonlijke ondersteuning of breng ons een bezoek.

Musterring hoekbank MR 9420 bij Musterring dealer Profita in regio Eindhoven

Musterring MR 9420 hoekbank

Het bijzondere aan de Musterring MR 9420 is dat u deze volledig kan afstemmen op uw persoonlijke wensen. De bank bestaat namelijk uit losse elementen, die u per element op maat kunt samenstellen. Zo creëert u uw ideale hoekbank. Naast de moderne uitstraling die de bank heeft, kunt u ook vele comfortopties toevoegen, zoals losse insteekbare hoofdsteunen of een handmatig verstelbare rugleuning. Optimaal relaxen dus!

Musterring hoekbank MR 365 bij Musterring dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring MR 365 hoekbank

De Musterring MR 365 is geschikt voor iedere woonkamer. Het bankenprogramma biedt namelijk vele diverse elementen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bij dit model kunt u kiezen uit meerdere zithoogtes, zitkwaliteiten, poten en armleuningen.

Musterring bank MR 6500 bij Musterring dealer Profita in regio Eindhoven

Musterring MR 6500 bank

De Musterring MR 6500 is een moderne en elegante bank. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden aan stof en leder. Deze bank heeft een uitstekend zitcomfort, zo kunt u dan ook kiezen uit 3 zithoogtes en verschillende zitvullingen. Maar ook heeft u de keuze uit diverse armleuningen en poten. Bovendien is de mogelijkheid voor een hoofdsteun beschikbaar. Er zijn dus veel opties om uw bank volledig naar wens samen te stellen!

Musterring bank longchair MR 6530 bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Musterring MR 6530 Longchair

De Musterring MR 6530 longchair biedt u een optimaal zitcomfort. Het kenmerkende aan deze bank is dat u deze op meerdere manieren kunt verstellen, waardoor u altijd gemakkelijk kunt zitten. Daarnaast biedt dit bankenprogramma veel mogelijke elementen, waardoor u altijd een persoonlijke opstelling kunt creëren. De MR 6530 is ook te verkrijgen in een hoekbank, die u bij ons als Musterring dealer in de showroom kunt bekijken.

Musterring bank MR 260 bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Musterring MR 260 bank

Het bankstel MR260 biedt u ontzettend veel comfort en tal van mogelijkheden. Zo heeft dit model een motorische verstelling van de rug en beensteun. De extra hoge rugleuning zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast heeft u diverse keuzes als het gaat om de pootjes, de armleuning en uiteraard de bekleding. Samen met onze verkoopadviseurs creëert u uw ideale bank die gegarandeerd goed past bij uw andere meubels. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom.

Bekijk hier de nieuwste Musterring collectie in de Musterring catalogus.

Musterring banken MR 2875 I MR 2490 I MR Just B I MR 9120 I MR 9420 I MR 365 I MR 6500 I MR 6530 I MR 260 en meer te zien in onze winkel

Musterring eetkamers bij Musterring dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring eetkamers: eetkamertafels, eetkamerstoelen, eetbanken en eethoekbanken

Volledig in stijl met het leefgedeelte van uw woonkamer biedt Musterring ook stijlvolle eethoeken en eetkamers. Tafels met eetkamerstoelen of armstoelen in goede kwaliteit. Musterring tafels zijn er in verschillende maten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een 4-persoons eetkamertafel of voor een 10-persoons eetkamertafel. Of ga voor een mooie combinatie tussen een eetkamertafel met bijpassende eetkamerstoelen. Musterring heeft dan ook een mooie collectie comfortabele eetkamerstoelen in vele uitvoeringen.

Musterring Napooli eetkamerstoelen
De Musterring Napooli eetkamerstoelen kunt u volledig zelf samenstellen, zodat uw ideale eetkamerstoel ontstaat, die perfect past bij uw eigen interieur. Zo heeft u diverse opties als het gaat om o.a. de bekleding, de kleur, het onderstel en de zithoogte. Van leder tot stof en van stoppen tot wieltjes. Ziet u deze eetkamerstoel al bij u in huis staan? Kom dan gerust naar de winkel om uw unieke en persoonlijke eetkamerstoel te creëren samen met onze interieurstylisten.

Met een trendy eetbank / dining sofa kunt u gezellig en ontspannen tafelen. Er zijn vele maten en opstellingen mogelijk bij de dining sofa. Gezellig samen tafelen op een eetbank van Musterring. Met een eetbank heeft u het voordeel dat er meer zitplaatsen zijn, dan er met eetstoelen zouden zijn. Musterring eetbanken bieden een sfeervolle uitstraling en gezelligheid door het samen zitten. Wij tekenen voor u in op een plattegrond, zodat u altijd de in uw interieur passende maten heeft. Samen met onze interieuradviseur kunt u de bekleding en uitvoering uitzoeken. Zo heeft u altijd de perfecte combinatie.

Musterring Picara eetkamerstoel MR 306 en eetkamerbank MR 332 bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Musterring eetkamerstoelen en eetkamertafels MR Helmond I MR Napooli I MR Tavia I MR Nova I MR 2050 I MR 332 I MR 306 I MR 305 | MR Picara en meer te zien in onze winkel

Musterring fauteuils

Bij Profita Wonen vindt u als jarenlange dealer van Musterring een collectie fauteuils in de showroom. Hieronder krijgt u alvast een indruk. Bent u nieuwsgierig naar alle Musterring fauteuils en alle mogelijkheden, kom dan gerust eens langs.

Musterring fauteuil MR 9310 (bank niet in onze showroom, fauteuils wel)

Musterring fauteuil MR 9310 bij Musterring dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring biedt comfortabele fauteuils. Zo vindt u fauteuils bij ons in de showroom met diverse verstelmogelijkheden en de optie om een voetenbank toe te voegen.

Musterring fauteuil MR 2490

Musterring fauteuil MR 2490 bij Musterring dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bij Profita vindt u een grote collectie aan Musterring fauteuils, voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een fauteuil in stof of in leder.

Musterring fauteuil MR 6540

Musterring fauteuil MR 6540 bij Musterring dealer Profita in regio Eindhoven

Een fauteuil kunt u perfect combineren met een mooie bank of hoekbank uit de Musterring collectie. Zo creëert u een samenhangend geheel.

Musterring fauteuil MR 6550

Musterring fauteuil MR 6550 bij zitspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

De MR 6550 fauteuil is zowel in een hoge als in een lage variant te verkrijgen. Een comfortabele stoel die ook te combineren is met het gemak van een voetenbank.

Musterring fauteuils MR 9310 I MR 2490 I MR 6540 I MR 6550 I MR 6500 en meer te zien in onze winkel

Musterring kasten

Een zithoek is pas echt compleet wanneer u gaat combineren met een wandkast en een tv- en audiomeubel. Musterring biedt hiervoor stijlvolle oplossingen. Een prachtige wandkast met multimedia opbergmogelijkheden, complete wandopstellingen met geïntegreerde TV kast of TV dressoir en losse wandkasten of boekenkasten. De wandkasten van Musterring bieden volop mogelijkheden om de kabels achter de wandkasten te stoppen.

Musterring wandkasten Kira en Kara frame bij Musterring dealer Profita in regio Eindhoven

Musterring wandkasten Kira en Kara frame

Musterring biedt ruime mogelijkheden om uw zithoek compleet in te richten. Musterring meubelen, banken, karpetten, wandkasten, tv dressoirs, salontafels en garderobe oplossingen zoals kapstok of spiegel. U bent welkom in onze showroom voor persoonlijk advies van onze verkoopadviseurs die alle mogelijkheden van de Musterring collectie graag met u doornemen.

Musterring kasten en wandmeubelen bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring is gespecialiseerd in TV-meubelen, waaronder die met een Sound Bar Oplossing, die perfect verwerkt wordt in het TV-meubel. Zo wordt het praktische aspect goed gecombineerd met een mooi interieur. Ook kunt u terecht bij Kara van Musterring voor een vitrinekast, waar u leuke items in kunt presenteren. Voor de boekenliefhebbers zijn er vele opties voor boekenkastwanden met lades en/of deuren. Musterring Kira en Kara frame voor ongekende mogelijkheden in kasten / wand systeem.

Musterring kira kasten systeem bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bent u nog op zoek naar een dressoir kast of een zwevend TV-meubel? Ook dit behoort tot de Musterring collectie. Het kastenprogramma van Musterring is ontzettend divers en samen met onze interieurstylisten kunt u zelf uw ideale kast creëren. U bepaalt de maten en de kleuren!

Musterring Kara frame kastenprogramma bij Musterring dealer Profita in regio Eindhoven

Bij Profita kunt u terecht voor de flexibele kastenprogramma's van Musterring. De kastenprogramma's bestaan uit vele losse elementen die op diverse manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo creëert u een kast op maat en volledig afgestemd op uw wensen.

Musterring Q Media audio en tv meubel bij Musterring dealer Profita in regio Eindhoven

Musterring Q-media audio TV meubel

Musterring Q-Media is een modern tv/audio wandmeubel, welke uitermate geschikt is voor uw eigen thuis-bioscoop. De Q-Media van Musterring bevat diverse opbergvakken met een speaker voorkant deur, waar u uw boxen en subwoofer in kunt plaatsen. Daardoor staat uw geluidssysteem uit het zicht en geniet u van het beste geluid. Dankzij diverse kabelgoten heeft u nooit meer last van kabels die of in het zicht liggen of in de weg liggen. Het Q-media tv/audio dressoir is staand of zwevend te kopen en op verschillende hoogte maten. De laatste uitbreiding is media smart, een compact TV meubel met een luchtig design en veel funtionaliteit. U bent van harte welkom om de Q-media uit te proberen in onze showroom.

Musterring salontafels

Een salontafel is een essentieel onderdeel van uw leefhoek. Als rustpunt voor koffie of thee en ook voor het plaatsen van stijlvolle accessoires. Kleine dingetjes om bij de hand te hebben, bergt u op in de handige opbergvakken of lades. Hieronder ziet u één van de Musterring salontafels. Een prachtige moderne design salon tafel is in vele kleuren en maatvoeringen te verkrijgen. Mooie combinaties van glas, metaal en hout.

Musterring salontafel Nela bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Musterring salontafel Nela

Deze salontafel is een mooie toevoeging aan uw zithoek door de strakke, maar speelse vormgeving. Bovendien kunt u kiezen uit acht verschillende breedtes en twee hoogtes. Ook voor het bovenblad heeft u de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Daarnaast kunt u de salontafel Musterring Nela perfect combineren met een bijpassend bijzettafeltje uit hetzelfde programma. Kom gerust eens langs in onze showroom om samen met onze interieurstylisten alle mogelijkheden te bekijken.

Musterring karpetten uit de Deluxe serie

Mooie collectie Musterring karpetten bij woninginrichter Profita. Bij ons, als Musterring dealer, vindt u een groot deel van de Musterring karpetten collectie. Een karpet van Musterring voldoet aan alle kwaliteits normen en is een echte sfeermaker in huis. Daarnaast voeren wij een hele uitgebreide collectie karpetten van andere merken.

Musterring ledikant San Diego bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Musterring slaapkamers

Musterring heeft een collectie mooie slaapkamers. Deze Musterring slaapkamer collectie bestaat uit bedden, nachtkastjes en kledingkasten in een modern design van hoge kwaliteit. De Musterring kleding kasten bieden veel mogelijkheid om persoonlijke wensen in te vullen. U kunt bij Musterring ook slagen voor goede bedbodems. Bezoek beddenspecialist Profita om het zelf te ervaren en geniet van deskundig advies van onze ervaren adviseurs..

Musterring topdealer

Profita Wonen te Waalre, regio Eindhoven, is al jarenlang erkend Musterring dealer. Dat betekent dat u bij ons als verkooppunt een grote collectie Musterring kan zien en wij u altijd uitgebreide service en volledige garantie bieden. Dat doen we al meer dan 50 jaar met plezier.

Musterring heeft een uitgebreide collectie kwalitatief hoogstaande meubelen, waarvan een groot deel in onze showroom staat opgesteld. Wij heten u van harte welkom om de Musterring meubelen te komen bekijken. Het meubelprogramma van Musterring omvat comfortabele fauteuils, riante banken, gezellige eethoeken en fraaie woonmeubelen. De meubelen kenmerken zich door strakke lijnen, luxe comfort en een prima afwerking. Er wordt volledige garantie gegeven van 5 jaar op de constructie en afwerking van Musterring meubelen.

Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de mogelijkheden. Nog beter is natuurlijk wanneer u zelf ervaart hoe de Musterring meubelen zijn. Daarvoor nodigen wij u graag bij ons in de showroom uit. U ziet en voelt zelf hoe heerlijk comfortabel de Musterring (zit)meubelen zijn én hoe oogstrelend de wandmeubelen en salontafels zijn.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Milieu, gezondheid, ecologisch en milieuvriendelijk

De materialen die Musterring voor zijn producten gebruikt, zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Om optimaal van uw aankopen te kunnen genieten, is er de Musterring Meubel-Garantiepas. Onderstaand kunt u nalezen wat de Musterring Garantie voor u betekent.

Download hier de Musterring Meubel-Garantiepas

Meer zien van onze collectie: meubelen

Meer zien van onze collectie: hoekbanken