Raamdecoratie bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Raamdecoratie

De grootste keuze in raamdecoratie / raambekleding vindt u bij Profita, dé meest uitgebreide gordijnspecialist van de regio Eindhoven. Overgordijnen, vitrage, inbetweens, jaloezieën, vouw-, paneel-, rolgordijnen en shutters van topmerken. Voor u gemeten, gemaakt en geplaatst.

Bij ons vindt u een uitgebreide presentatie overgordijnen, vitrage, inbetweens, horizontale jaloezieën, verticale lamellen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Shutters en vlinderjaloezieën. Wij zijn gordijnspecialist en geven altijd onafhankelijk advies en meten en plaatsen alles voor u. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de voor u geschikte raamdecoratie, geheel aangepast aan uw wensen.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn echte sfeermakers in uw interieur. Deze dichte, licht afsluitende en verduisterende gordijnen worden vaak gebruikt in combinatie met een transparante raamdecoratie. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan overgordijnen van de volgende merken: Van de Acker, Artelux, Casamance, Headlam, Holland Haag, JAB, Kendix, Kobe, Lethem Vergeer, Mira-x, de Ploeg, Unland, Vadain, Vriesco, Your Edition, Zimmer + Rohde.

Meer zien van onze collectie: overgordijnen

Ophangsystemen overgordijnen
Het ophangen van uw overgordijnen kan door middel van traditionele rails met plooien, een roede of een spankabel voor een meer modernere uitstraling.

Inbetweens

Een Inbetween is een effen of een bewerkte transparante stof. De Inbetween zit qua dikte tussen een overgordijn en een vitrage in. Ook kunt u een Inbetween gebruiken als vervanger van een vitrage.

U vindt bij ons Inbetweens van de volgende merken: Van de Acker, Artelux, Casamance, Cordima, Dekortex, Egger, Headlam, Holland Haag, JAB, Kobe, Lethem Vergeer, Mira-x, de Ploeg, Scala, Unland, Vadain, Zimmer+Rohde en Vriesco.

Meer zien van onze collectie: Inbetweens

Vitrage / glasgordijnen

Vitrage zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw privacy zonder dat u lichtinval en uw zicht naar buiten verliest. U vindt bij ons verschillende soorten materialen, dessins en kleuren. Graag geven onze raambekleding specialisten u persoonlijk advies over de ophang- en plooimogelijkheden.

Wij hebben voor u vitrages en glasgordijnen van Kendix, De Ploeg, Cordima, Dekortex, Egger, Holland Haag, Kobe, Unland, Vadain, Vriesco, Your Edition, Zimmer+Rohde.

Meer zien van onze collectie: vitrage / glasgordijnen

Jaloezieën

Met jaloezieën kunt u ideaal de lichtinval regelen. Jaloezieën zijn geschikt voor alle soorten ruimtes, zo ook voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer. Jaloezieën kunt u onderverdelen in horizontale en verticale jaloezieën (lamellen).

Lamellen en horizontale jaloezieën bij raambekledingspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Lamellen / horizontale jaloezieën

U hebt de keuze uit verschillende materialen van natuurlijk hout tot strak aluminium of van textiel tot transparante kunststof. De jaloezieën zijn te bestellen in de breedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm en wij hebben de merken: Bécé, Luxaflex®, NL Label, Verosol en Wood & Washi in huis.

Lamellen en verticale jaloezieën bij gordijnenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Lamellen / verticale jaloezieën

Met de verticale jaloezieën kunt u perfect de lichtinval en inkijk in een ruimte bepalen. Bij ons vindt u lamellen in verschillende materialen, namelijk: stof, aluminium, kunststof en PVC. De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm. Wij hebben verticale lamellen van Bécé, Luxaflex®, Verosol en Wood & Washi.

Meer zien van onze collectie: Luxaflex® jaloezieën

Vouwgordijnen

Wilt u warmte en sfeer creëren in uw interieur? Dan is het vouwgordijn een goede optie voor u! Wij bieden u veel verschillende soorten stoffen, maten en kleuren. Daarnaast zijn vouwgordijnen simpel te bedienen. Vouwgordijnen zijn bij ons te verkrijgen van de merken Artelux, Bécé, Inside, Luxaflex® en Vadain.

Meer zien van onze collectie: vouwgordijnen

Paneelgordijnen

Strak, stijlvol, functioneel en toch speels. Paneelgordijnen zijn verticale banen stof die u voor en achter elkaar kunt schuiven. U kunt deze afstemen op uw interieur door zelf de stof, kleur, structuur en patroon te kiezen. Ook vindt u bij ons de Silverscreen van Verosol. Dit is een stof met een zilveren buitenkant waar een paneel- of rolgordijn van gemaakt kan worden. Een Silverscreen is beter dan buitenzonwering, geeft goede warmtewering en heeft een maximaal doorzicht. Bij ons vindt u de merken JAB, Verosol, Wood & Washi en stoffen uit onze collectie.

Meer zien van onze collectie: paneelgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn gordijnen die u omhoog en omlaag kunt doen en zo op de voor u gewenste hoogte kunt hangen. U kunt zelf de mate van lichtinval bepalen door te kiezen uit transparant, semi-transparant, dicht en verduisterend doek. Ook kunt u bij ons terecht voor Silverscreen doek van Verosol. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan stoffen, waar u met eventuele hulp van een van onze medewerkers uit kunt kiezen. Wij hebben in ons assortiment rolgordijnen van Bécé, Luxaflex®, NL Label, Velux, Verosol en Wood & Washi.

Meer zien van onze collectie: rolgordijnen

Duorolgordijn / Multishade

Voor degene die een vitrage en een rolgordijn in één willen is er het duo rolgordijn. Een ideale combinatie van transparante stof en dichte stof die ervoor zorgt dat u zelf de mate van inkijk en lichtval kunt bepalen. Het duo rolgordijn is voorzien van een decoratieve kettinghanger die past bij de stof. U kunt bij ons terecht voor duo rolgordijnen van de merken Bécé, Luxaflex® en NL Label.

Meer zien van onze collectie: Luxaflex® Twist® rolgordijnen

Plisségordijnen

Strak en functioneel met een warme uitstraling. Plisségordijnen verzachten het binnenkomende daglicht perfect. Er zijn vijf verschillende doeksoorten bestaande uit ultratransparant tot dicht. Hierdoor kunt u zelf de mate van transparantie bepalen en zo de juiste de lichtdemping voor uw situatie creëren. Bij ons vindt u Standaard-, combi- en top down/bottom up plisségordijnen van Béce, Luxaflex®, NL Label en Verosol.

Standaard plisségordijnen bij raambekledingspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Standaard plisségordijnen

De standaard plissé kan naar boven en naar beneden worden bewogen, maar zit bovenaan vast. Deze plissé wordt het meest toegepast.

Meer zien van onze collectie: Luxaflex® plisségordijnen

Top down bottom up plisségordijnen bij raambekledingspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Top down/bottom up plisségordijnen

Met de top down/bottom up plissé kunt u precies de hoeveelheid lichtinval bepalen, doordat hij overal in het raam kan worden gehangen. Handig wanneer u wilt voorkomen dat iemand naar binnen kijkt, maar u zelf toch uw zicht naar buiten toe wilt behouden.

Combi / Twin plisségordijnen bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Combi / Twin plissé

Een combi / twin plissé is voorzien van twee doeksoorten, een transparante en een dicht / verduisterend doek. Door deze combinatie is de combi / twin plissé een glasgordijn en een overgordijn in één. De plissé is erg veelzijdig en bij ons te verkrijgen in veel verschillende stijlen, transparanties en dessins, waardoor hij in ieder interieur past.

Duette® Shades

Dubbele plissés en Duette® gordijnen zijn warmtewerend en isoleren, doordat er stilstaande lucht in het midden van de unieke honingraatstructuur blijft hangen. De Duette® Shades zijn te verkrijgen in transparant, lichtdoorlatend, en dicht / verduisterend in zeer veel verschillende kleuren en dessins van het merk Luxaflex®.

Duette shades bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Standaard Duette® Shades

Dubbele plissés en de standaard Duette® gordijnen kunnen naar boven en beneden worden bewogen, maar bovenaan zitten deze vast.

Top down bottom up duette shades bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Top down/bottom up Duette® Shades

De Top down / Bottom up Duette® Shades kunnen overal in het raam worden gehangen waar u maar wilt. Doordat deze Duette® Shades bovenaan niet vast zitten, zijn deze zeer flexibel. Wanneer u goed zicht naar buiten wilt blijven behouden, maar toch geniet van uw privacy is dit een goede optie voor u.

Combi Duette Shades bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Combi Duette® Shades

De Combi Duette® Shades zijn voorzien van twee doeksoorten, een transparante (onderaan) en een dicht / verduisterend doek (bovenaan). Deze Duette® Shades worden vaak gebruikt in de slaapkamer, zodat u overdag voldoende lichtinval heeft en ’s nachts dichte / verduisterende Duette® Shades heeft.

Silhouette shades bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Silhouette® Shades

Silhouette® Shades zijn zachte horizontale lamellen van textiel tussen twee lagen transparante stof. Hiermee kunt u genieten van volledige privacy, in gesloten toestand, maar het licht ook mooi filteren in open toestand. De Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in 50 mm en 75 mm. Bij ons vindt u Silhouette® Shades van het gerenommeerde merk Luxaflex®.

Jasno shutters bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

JASNO shutters / Luxaflex® shutters

De echte American Shutters vindt u bij Profita. JASNO shutters zijn leverbaar in 63, 76, 89 en 114 mm lamellen. De kleuren waarin de shutters leverbaar zijn, zijn de kleuren uit de JASNO collectie RAL- en NCS-kleuren. Ook vindt u bij ons shutters van Luxaflex®.

Meer zien van de collectie: JASNO shutters en Luxaflex® shutters

Wood & Washi

Wood & Washi is een exclusief merk dat de traditionele Japanse papiercultuur mixt met modern Dutch Design. Wood & Washi produceert Rollo Shades (rol gordijnen), Panel Shades (paneel gordijnen) en Banners (lamellen). Door een speciale laminering is het papier scheurvrij, vochtbestendig, lichtecht en eenvoudig te reinigen met onderhoudsmiddel.

Meer zien van onze collectie: Wood & Washi

Velux raamdecoratie bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Velux

De raamdecoratie producten van VELUX zijn alleen bestemd voor Velux ramen. Bij ons vindt u plissés, rolgordijnen, jaloezieën en horren van en voor VELUX dakramen.

Horren bij raamdecoratiezaak Profita in regio Eindhoven

Horren / Insectenwering

In onze showroom vindt u ook Luxaflex® horren. Ideaal om insecten en pollen buiten te houden. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten horren, geschikt voor ieder raam en voor u op maat gemaakt.

Meer zien van onze collectie: Luxaflex® horren

Ophangsystemen

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten ophangsystemen. Zo vindt u bij ons roeden, railroeden, rails, spankabels en paneelsystemen.

Volledige service

Wij meten, maken en plaatsen. Samen met onze ervaren vakmensen doorloopt u alle mogelijkheden om tot een passende keuze te komen. Het gehele traject wordt voor u verzorgd. Wij verzorgen al uw raamdecoraties van Eersel, Bergeijk, Riethoven en Valkenswaard tot Son, Best, Eindhoven, Nuenen, Geldrop en omstreken.

Profita heeft als complete woninginrichter een mooie collectie vloerbedekking en karpetten die perfect met uw gordijnen combineren. Zo kunt u makkelijk alles op elkaar afstemmen.