Luxaflex zonwering bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Luxaflex® zonwering

Luxaflex® zonwering bij dealer Profita met winkel in regio Eindhoven. Jaloezieën, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, Plissé Shades, Silhouette® Shades, Duette® Shades, shutters en horren van Luxaflex®.

Ontdek bij Luxaflex® dealer Profita de uitgebreide mogelijkheden om uw ramen mooi en functioneel aan te kleden. Wij bieden u alle Luxaflex® producten van licht doorlatend tot volledig verduisterend én in vele kleuren en maten.

Luxaflex raamdecoratie bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven
Voor ieder interieur een mooie Luxaflex®

Luxaflex® jaloezieën, combi plissé gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, Silhouette® Shades, Duette® Shades en shutters. Bij ons vindt u alle producten uit de Luxaflex® collectie en krijgt u perfect advies. Binnen iedere productgroep zijn er vele variaties en kleuren mogelijk. Voor alle ramen is er een passende oplossing; dakraam, kiepraam, serre en bovenlicht. Handmatig, elektrisch of met afstandsbediening bedienbaar. Er is een groot aanbod in kleur, materiaal en afwerking.

Luxaflex Plissé shades bij raamdecoratie specialist Profita in regio Eindhoven

Luxaflex® Plissé Shades

Luxaflex® Plissé Shades spelen met kleur, vorm en licht. Geschikt voor bijna elk raam en met gemetalliseerde achterzijde voorzien van een flinterdun laagje aluminium. Hierdoor houden Luxaflex® Plissé Shades licht en warmte buiten. Koel in de zomer, warm in de winter. Van ultra transparant tot ondoorzichtig. Slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, vuil afstotend en anti-allergeen.

Luxaflex shutters bij Luxaflex dealer Profita in regio Eindhoven

Luxaflex® Shutters

De shutters kunt u tuimelen, waardoor de hoeveelheid licht volledig kan worden afgesteld naar uw voorkeuren. Deze vorm van raamdecoratie biedt u vele voordelen, zoals goede zonwering, perfecte lichtregulatie en de gewenste mate van privacy. Bovendien kunt u kiezen uit meerdere materialen. De shutters worden op maat gemaakt, dus welk type raam u ook heeft, er is altijd een geschikte oplossing.

Luxaflex verticale jaloezieën en lamellen bij raambekleding specialist Profita in regio Eindhoven

Luxaflex® Lamellen

Doorzichtig of ondoorzichtig: zien of gezien worden, u hebt het voor het zeggen. Ook in 1 systeem gecombineerd, met zon- en warmte werende aluminium coating. In Luxaflex® lamellen is er een ruime keuze, dus passend voor elk interieur, zowel thuis als op de werkplek.

Voordelen:

  • Extra comfort: U houdt de hitte en de kou buiten.
  • Meer uitzicht: U bepaalt zelf de transparantie, waarmee u naar buiten kunt kijken.
Luxaflex horizontale jaloezieën bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Luxaflex® Jaloezieën

Jaloezieën van luxaflex®: basic en modern, verschillende lamel breedtes, veel kleuren en dessins. Ook in hout verkrijgbaar, afkomstig van gecontroleerde plantages met herplantingsprogramma. Natuurlijk en verantwoord. Met kind veilige koordverbinding. U kunt bij ons ervaren wat sfeervolle raamdecoratie nu echt betekent.

Luxaflex vouwgordijnen bij gordijnenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Luxaflex® Vouwgordijnen

Creëer uw persoonlijke vouwgordijn door middel van exclusieve details. Er zijn dan ook vele keuzes: uni, dessin, kleuren en stijlen. Een Luxaflex® vouwgordijn kan op maat worden gemaakt en is een verfraaiing van uw interieur.

Luxaflex horren bij Luxaflex dealer Profita in regio Eindhoven

Luxaflex® Horren

In het voorjaar en in de zomer wilt u natuurlijk ook binnen kunnen genieten van het lekkere weer. Een hor zorgt ervoor dat de insecten en pollen buiten blijven. Ideaal dus. Luxaflex® biedt u vele mogelijkheden, waaronder raam rolhorren, deurhorren, plissé hordeuren, plissé raamhorren, vaste horren voor draaikiepramen / dakramen en inzethorren voor draaikiepramen / dakramen. Dit alles kan voor u op maat gemaakt worden. Kom gerust eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Luxaflex raambekleding bij Luxaflex dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven
Service

Wij nemen u al het werk uit handen. U kiest, eventueel met begeleiding van onze adviseurs, een voor u passende Luxaflex® raambekleding en wij regelen alles. Wij komen bij u thuis meten en na bestelling de raambekleding plaatsen. Ook komen wij aan huis advies geven en u kunt stalen meenemen. Wij zijn er voor uw gemak! Laat u inspireren bij uw Luxaflex® binnen zonwering dealer Profita. Altijd persoonlijk en deskundig advies. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Meer zien van onze collectie: Raamdecoratie & raambekleding