Vouwgordijnen rolgordijnen en paneelgordijnen bij raamdecoratie speciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Vouwgordijn, rolgordijn, paneelgordijn

Vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen van o.a. het merk Wood & Washi te koop bij winkel Profita in regio Eindhoven. Wij bieden u service inclusief het meten, maken en plaatsen van de gordijnen.

Rolgordijnen bij gordijnenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Voor vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen bent u bij Profita aan het juiste adres. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld op of ingestikte baleinen of juist helemaal geen baleinen. Tevens kunt u altijd kiezen uit een ketting- of koordbediening. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en indien u deze wilt wassen, is de stof eenvoudig af te nemen.

Paneelgordijnen bij raambekleding specialist Profita in regio Eindhoven

De paneelgordijnen zijn strak en modern. Zeer mooi bij grote raampartijen, schuifdeuren, schuifpuien en openslaande tuindeuren. Ook verkrijgbaar in de 'oosterse' Wood & Washi stijl. Deze rolgordijnen en paneelgordijnen passen bijvoorbeeld perfect bij een hoekbank.

U kunt kiezen uit alle mogelijke stoffen binnen onze collectie. Deze worden dan als rolgordijn of paneelgordijn uitgevoerd. Zo kunt u uw persoonlijke wens vervullen op het gebied van kleur, materiaal en structuur. Ook verduisterend te verkrijgen en mogelijk voor schuine ramen of een dakkapel.

Wood Washi rolgordijnen bij Wood Washi dealer Profita in regio Eindhoven
Wood & Washi

Wood & Washi, een bijzondere lijn raambekleding naar Japans ontwerp. De shades worden gemaakt van washi. Washi is Japans papier van de moerbeiboom. In dit papier worden natuurlijke materialen als hennepvezels of snippers boomschors verwerkt. Het moerbeipapier is er in gelamineerde kwaliteit die zeer stevig en afwasbaar is. Dit gelamineerde washi is verkrijgbaar diverse dessins en kleuren. Op het washi worden baleinen gespannen van hout of aluminium.

De shades van Wood & Washi zijn verkrijgbaar als rolgordijn, als paneel en als banner. Optioneel zijn een afstandsbediening, zijgeleiding, stans-vormen en combinaties van 2 rollo’s in een systeem.

U vindt bij ons paneelgordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen van de merken Bece, JAB, Luxaflex, NL Label, Velux, Verosol, Wood & Washi, B&C en GB.

Meer zien van onze collectie Raamdecoratie & raambekleding