Auping dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Auping

Auping bedden, matrassen en boxsprings. Auping collectie bedden Auronde, Essential, Noa, Noble, Original en Revive, boxsprings Kiruna en Criade in onze winkel tegen Eindhoven. De Auping collectie kunt u kopen bij de Auping dealer voor Eindhoven en omgeving Profita. Al decennia lang officieel erkend Auping dealer. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Auping boxsprings en ledikanten bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Auping bedden en Auping matrassen voor ultiem slaapcomfort

Kennis van het slaapproces, materiaal en techniek vormen de basis van het unieke Auping bedden comfort. Auping werkt aan bedden met maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid. In de loop der jaren heeft Auping zich ontwikkeld tot dé slaapspecialist en marktleider in Nederland. U krijgt in onze winkel uitgebreid persoonlijk slaapadvies en informatie over de Auping bedden en matrassen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat iedereen het kwaliteitsbed krijgt dat het beste bij hem of haar past. Want 'lekker liggen' vormt de basis voor een goede nachtrust en een vitaal begin van de dag.

Auping Kiruna boxspring bij auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping Kiruna

Bent u op zoek naar een luxe boxspring? De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring uit de gehele Auping collectie. Dit model heeft een gedetailleerde afwerking en dat is wat de Kiruna zo bijzonder maakt. En niet geheel onbelangrijk, deze boxspring zorgt ervoor dat u een goede nachtrust heeft en volledig uitgerust aan de dag kunt beginnen. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse maten, kleuren en stoffen.

Auping boxspring Criade bij slaapspecialist Profita in regio Eindhoven

Auping Criade

De Auping boxspring Criade is een zeer kwalitatieve en sterke boxspring, zoals u gewend bent van Auping. De Auping Criade combineert vormgeving met techniek. Het leuke van de Auping Criade is dat u de Criade kunt samenstellen, zoals u zelf wilt. De Criade van Auping is van onder tot boven samen te stellen. Denk hierbij aan de kleurkeuzes, de stoffering, hoofdborden, voetborden, de hoogte en breedte van het bed. Jouw smaak = Jouw Criade.

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Auping essential ledikant bij slaapspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Auping Essential

Met de Auping Essential slaat Auping een nieuwe weg in van ledikanten. Een leuk feit is dan ook dat dit het eerste volledige recyclebare bed is ter wereld. De Auping Essential kunt u kiezen in diverse leuke kleuren. En voor de echte kleurenliefhebbers is de Essential ook verkrijgbaar in wat meer sprekende kleuren. De Essential is opgebouwd uit aluminium voor de omranding en voor het hoofdbord kunt u kiezen uit een gelakt hoofdbord of een gestoffeerd hoofdbord. Om het design helemaal af te maken, kunt u ook nog kiezen voor een “zwevend” bedtafeltje.

Auping auronde deelbaar bij auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping Auronde (deelbare / uitschuifbare) ledikant

Auping Auronde straalt de stijlvolle sfeer uit waar de Auping bedden om bekend staan. Het is gemaakt van solide gelaagd beukenhout en daardoor is de opbouw van Auronde tijdloos en bescheiden. Een echte klassieker. Bovendien is de Auronde deelbaar handig in het gebruik als het gaat om schoonmaken of het bed opmaken. U heeft de keuze uit diverse hoofd- en voetborden. Auronde is verkrijgbaar in eigentijdse kleuren. Daarnaast kunt u zelf uw ideale instaphoogte bepalen, want Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes: 35 cm, 42 cm of 48 cm. Dit is de hoogte van het bed zonder matras. Kom eens een kijkje nemen in onze Auping showroom. Wij laten u de grote keuze en kwaliteiten van de Auping bedden en Auping matrassen zien met vele accessoires en persoonlijke aanpassingen.

Auping original bed bij auping dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Auping Original

De Auping Original heeft een elegante en industriële uitstraling. In 2014 heeft dit model dan ook een award ontvangen voor Goed Industrieel Ontwerp. Het frame is gemaakt van staal. De Auping Original kunt u bestellen in vele diverse aantrekkelijke kleuren. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit de hoofdborden Straigth, Stitch en Outline.

Auping Noa bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Auping Noa

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou. Een bijzonder designelement van Auping Noa is het houten wiel. Het wiel is niet alleen heel mooi, het draait ook écht. Met het wiel kun je het bed makkelijk verplaatsen. Dat is handig als je je slaapkamer weer een keer anders wil inrichten. Of als je per ongeluk iets achter je bed hebt laten vallen.

Auping Noble bij slaapspecialist Profita in regio Eindhoven

Auping Noble

De Auping Noble beschikt over een grote mate van elegantie en eenvoud. Het bijzondere aan dit bed zijn de loungekussens, waar u heerlijk tegenaan kunt zitten als u bijvoorbeeld televisie wilt kijken of een boek wilt lezen. Daarnaast wordt het bed gemaakt van eikenhout en zit er aan beide kanten van het bed een breed tafeltje. Erg handig in gebruik. De kleur van het hout, het hoofdbord en de kussens kunt u zelf uitkiezen, waardoor u er dus ook voor kunt kiezen om wat kleur toe te voegen aan het bed.

Auping Revive boxspring bij Auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping Revive

Het Auping Revive bed heeft een luxe boxspring uitstraling. Het bed is deelbaar, waardoor u gemakkelijk onder het bed kan schoonmaken. Daarnaast kunt u kiezen om het matras te stofferen en deze te combineren met een topper. Het bijzondere aan het Revive matras is dat deze circulair is. Dat betekent dat materialen van oude matrassen keer op keer hergebruikt kunnen worden om er weer een nieuw matras van te maken!

Auping bedden: geen bed ventileert beter

Iedere nacht verliezen we 350cc vocht. In 10 jaar is dat meer dan 1200 liter! Dat vocht moet op een natuurlijke manier kunnen worden afgevoerd door verdamping. Daarom zijn de bedden en matrassen van Auping opgebouwd uit speciale materialen met open structuren die het vocht gemakkelijk afvoeren en helpen te verdampen. Hierdoor slaapt u op Auping pocketvering matrassen dus altijd in een comfortabel en fris bed.

3D Breisel
De open structuur van het driedimensionale breisel zorgt voor optimale ventilatie en een fris bed.

Tijk
De tijk van bijna alle Auping matrassen is afneembaar. U kunt de tijk wassen en/of chemisch reinigen, wat weer zorgt voor extra frisheid en hygiëne.

Meer zien van onze collectie: Auping matrassen

Auping verstelbare spiraalbodems bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Auping spiraal en verstelbare spiralen

De beste ventilerende spiralen die er gemaakt worden. Een goed ventilerende spiraalbodem is ideaal voor mensen die het warm hebben in bed en een perfecte drager voor uw pocketvering matras. Daarom zijn er de Auping spiralen, verstelbaar en elektrisch voor extra comfort.

Auping heeft dus een grote keuze die u precies aan kunt passen aan uw wensen en comfort voor uw eigen lichaam en een goede nachtrust. U heeft de keuze uit de volgende Auping matrassen: Elite, Elysium, Evolve en Inizio. Uitgeruster ontwaken, dankzij de bedden van Auping.

Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

Auping dealer voor omgeving Eindhoven

Alles van Auping kopen in de regio Eindhoven bij winkel Profita Wonen voor mooi en heerlijk slapen. Profita is al meer dan 50 jaar Auping dealer, zodat u weet dat u vertrouwd koopt.

Profita beddenspeciaalzaak is al meer dan 50 jaar dé Auping dealer voor regio Eindhoven en de Kempen, en wij zijn géén Auping plaza of store, dus u krijgt bij ons altijd onafhankelijk advies. U bent van harte welkom voor het beste Auping slaap advies in onze winkel aan het einde van de Aalsterweg te Waalre.

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort

Auping nachtkastje Pixel bij slaapkamerspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Auping nachtkastje Pixel

Een bijzonder en kleurrijk nachtkastje, dat is Pixel. Het zal volledig tot haar recht komen naast uw Auping bed of boxpring. U kunt zelf de kleuren van het frame, de lade en het kastje bepalen. Hierdoor kunt u het nachtkastje volledig naar uw smaak samenstellen.

De hele collectie Auping matrassen en bedden vindt u bij slaapspecialist Profita in de winkel regio Eindhoven. Profita is officieel Auping dealer en direct gelegen aan de snelweg rond Eindhoven, dus goed bereikbaar en u kunt er altijd gratis voor de deur parkeren. Vanuit Eindhoven centrum ligt onze bedden store aan het einde van de Aalsterweg, te Aalst-Waalre.