Auping boxsprings bij Auping dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Auping boxsprings

Auping Boxsprings: Auping boxspring Kiruna, Criade en Original

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat u de volgende dag fris opstaat, maar ook heeft u meer energie en zit u beter in uw vel. Dankzij de ventilerende boxsprings van Auping kunt u voortaan iedere nacht heerlijk slapen! De opbouw van een boxspring zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam en een comfortabele nachtrust.

De nieuwe generatie boxsprings is voorzien van een luchtdoorlatende spiraalbodem, die zorgt voor een uitstekende ventilatie. Deze ventilatie zorgt voor een goede hygiëne en een lange levensduur van de matras. Om tot de juiste keuze te komen, kunt u bij ons alle soorten bedden uitproberen. Dankzij de vele mogelijkheden die wij u bieden, is er altijd een bed dat voldoet aan uw wensen en past bij uw lichaam. In onze Auping studio hebben wij de gehele Auping boxspring collectie staan. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en laten u de diverse mogelijkheden ervaren.

Auping original boxsprings zijn ook deelbaar te koop. Door middel van wieltjes kunt u uw bed eenvoudig in en uit elkaar rijden. Hierdoor kunt u gemakkelijk onder uw bed schoonmaken of uw bed opmaken.

Auping boxspring Kiruna bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Auping Kiruna Boxspring

De Auping Kiruna Boxspring voorziet u van veel luxe. Bovendien zal deze boxspring ontzettend mooi staan in uw slaapkamer. In de showroom van Profita vindt u de Auping Kiruna Boxspring met het hoofdbord en het matras Unik. Het hoofdbord Unik heeft een Scandinavische uitstraling en is beschikbaar in diverse kleuren. Het matras Unik beschikt over een bijzondere combinatie van 2 type pocketveren, waardoor u een heerlijk slaapcomfort zult ervaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust kijken bij ons in de showroom!

Auping boxspring Criade bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Auping Criade boxspring

De Criade boxspring stel je geheel samen naar uw persoonlijke wensen. Het eigentijdse ontwerp gaat hand in hand met comfort. Dankzij de vele mogelijkheden en de variatie aan prachtige stoffen, kleuren, het unieke frame en diverse accessoires, creëert u uw unieke Criade boxspring.

Auping original boxspring bij auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping Original Boxspring

Met de vele keuzemogelijkheden van de Auping boxsprings kunt u het bed van uw dromen creëren! De Original boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem. Dankzij de ademende spiraalbodem slaapt u altijd in een fris en schoon bed. Naast deze basis geven wij u verschillende opties om de boxspring samen te stellen die bij u past. Om te beginnen heeft u de keuze uit de verschillende matrassen Elite, Elysium, Evolve en Inizio in de hardheden soft, medium of firm. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakke of een elektrische verstelbare boxspring. Om een mooi geheel van de boxspring te maken, kunnen de boxsprings en matrassen Comfort, Prestige en Deluxe in 1 kleur gestoffeerd worden. Daarna komt er een comfortabele topper op met de keuze uit latex of visco.

Auping hoofdborden en voetborden bij Auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping hoofdborden en voetborden

Met de decoratieve hoofd- en voetborden van Auping creëert u een prachtig totaalplaatje. Daarbij kunt u kiezen uit de hoofdborden Dublin, Line, Nice, Portofino, Wink en voetbord Sienna.

Meer zien van onze collectie: Auping

Meer zien van onze collectie: Auping matrassen

Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

Meer zien van onze collectie: Zitcomfort