Auping Noble bed bij Auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping Noble

Het Auping Noble bed kunt u in de winkel van Profita in regio Eindhoven zelf bekijken en ervaren! Klasse en comfort worden perfect gecombineerd bij het Auping Noble bed!

Niet vreemd dat dit model dan ook de Archiproducts Design Award 2023 heeft gewonnen, een prijs voor beste design en architectuur. Het Noble bed heeft een eenvoudige, maar luxe uitstraling. Het is opgebouwd met een breed plateau van massief eikenhout en afgeronde hoeken. Daarnaast wordt de Auping Noble met veel zorg samengesteld, aangezien het met de hand gemaakt wordt.

Auping Noble bed met vele mogelijkheden bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Het Auping Noble bed biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een vlakke of verstelbare bedbodem en diverse afmetingen. Ook kunt u het bed volledig naar uw smaak samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit diverse beitskleuren voor het hout en een grote collectie aan stoffen voor het hoofdbord met de loungekussens. Deze loungekussens zijn ideaal als u in bed bijvoorbeeld tv wilt kijken of een boek wilt lezen. Hier kunt u comfortabel tegen aan leunen.

Auping Noble bedtafeltje bij Profita in regio Eindhoven

Het bijzondere aan het Auping Noble bed is dat de bedtafels één geheel vormen met het bed zelf, o.a. omdat de pootjes recht onder het tafeltje zijn geplaatst. Het bedtafeltje geeft een mooie uitstraling aan het bed en is ook erg handig in gebruik. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan binnenkort eens langs in onze showroom!