Dekbedden bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Dekbedden

Ganzendons dekbed, eendendons dekbed, synthetisch dekbed, wollen dekbed, kamelenhaar dekbed. Dekbedden van Profita zijn in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen dekbed verkrijgbaar.

Profita Wonen heeft topkwaliteit donzen dekbedden, synthetische dekbedden en dekbedden gevuld met kamelenhaar. Profita heeft ganzendons, eendendons, synthetische en 4-seizoenen dekbedden voor u in de collectie. Vooral het Pilsener Ganzendons dekbed is geweldig om onder te slapen. Dit dekbed is gevuld met 100% witte Pilsener Ganzendons.

Dekbedden zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Zo kan de vulling bestaan uit synthetische vezels, eendendons, ganzendons, 100% witte Pilsener Ganzendons of zelfs wol of kamelenhaar. Dekbedden verkrijgbaar bij Profita Wonen hebben allemaal verschillende positieve eigenschappen. Samen met onze deskundige adviseurs komt u tot een juiste keuze voor uw dekbed.

Het Profita Romance dekbed bestaat voor 90% uit Poolse witte ganzendons. De dons vlok van een Romance dekbed is groter dan de dons vlok van een eend. Het Profita Romance donzen dekbed isoleert zeer goed. Het Romance ganzendons dekbed is verkrijgbaar in warmteklasse 1, 2, 3 en 4 en natuurlijk in een vier-seizoenendekbed.

Het Profita Montana dekbed bestaat voor 100% uit witte Pilsener Ganzendons. De Pilsener Ganzendons is een fantastische grootvlokkige dons uit de Tsjechische streek Pilzen. Het Montana dekbed isoleert het best. U kunt dit dekbed kopen in warmteklasse 1, 2, 3 en 4 en natuurlijk in een vier-seizoenendekbed.

Het Profita Prestige dekbed is voor 90% gevuld met eendendons en is verkrijgbaar in de warmteklassen 1, 2, 3 en 4 en als 4-seizoenendekbed. Samen met onze deskundige adviseurs kiest u voor het juiste dekbed.

Een goed dekbed is warm als het koud is en is luchtig wanneer het warm is. Een wollen dekbed ademt goed en kan veel vocht opnemen. Synthetisch kan vaak wassen goed verdragen en is daarom uit hygiënisch oogpunt een goede keuze. Een donzen dekbed gevuld met eendendons of ganzendons is erg licht en heeft een goede vochtregulatie.

4 seizoenen dekbed bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We zien u graag in onze showroom! Onze verkopers geven u professioneel advies.