Lifetime kinderbedden bij beddenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Lifetime

Lifetime dealer Profita biedt u kinderbedden in de kleuren wit gelakt en whitewash. Lifetime kinderbedden, kinderkamers en kinderaccessoires bij Profita Comfortabel Wonen. Lifetime bed, ledikant, hemelbed, halfhoogslapers en hoogslapers te bekijken in onze winkel in Waalre (tegen Eindhoven).

Lifetime kinderkamers, hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, hoogslapers, boekenkasten en kledingkasten

Lifetime: voor iedere jongen en meisje een prachtige kinderkamer om heerlijk in weg te dromen!
In onze showroom vindt u een uitgebreide keuze aan Lifetime kinderbedden, waaronder ook diverse thema bedden zoals het het Climb & Slide bed, de Dino halfhoogslaper en het Beach House. Elke Lifetime kinderkamer is compleet in te richten met bijpassende Lifetime accessoires zoals voile's, klamboe's en leuke bedfronten. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze Lifetime kidsrooms studio in Waalre.

Klik op deze link om de catalogus te bekijken

Kijk ook eens op onze webshop waar u enkele Lifetime bedden en artikelen kunt bestellen.

Lifetime basisbedden

Elk kinderbed van Lifetime kidsrooms bestaat uit een basisbed. Het basisbed van Lifetime is de basis van elk bed. Standaard wordt een Lifetime bed geleverd met een lattenbodem. Een basisbed bestaat uit een kop- en voeteinde en één lange zijde voor de achterkant tegen de muur. Vanuit het Lifetime basisbed kunt u doorbouwen, uitbreiden en variëren tot een halfhoogslaper, hoogslaper, hemelbed en meer. Als u de keuze maakt voor een stapelbed, dan bestaat het stapelbed van Lifetime uit twee basisbedden met een ombouwpakket. U kunt hier later altijd weer twee gewone lifetime basisbedden van maken.

Lifetime Climb and Slide bed bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Lifetime kajuitbed "Climb and Slide"

Dit super stoere kinderbed heeft het allemaal! Veilig slapen, veel speel- en opbergruimte onder het bed. Wil je het nog cooler maken? Voeg een hutbedconstructie of een constructie met 4 posters toe.

Lifetime halfhoogslaper Dino bij beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Lifetime halfhoogslaper "Dino"

Stap je Dino-kamer binnen en laat het avontuur beginnen met dit coole speelgordijn onder je halfhoge bed. Ook leuk te decoreren met kussentjes in dino-stijl. Voor extra opbergruimte zijn er leuke boekenkasten te verkrijgen in diverse hoogtes en met deurtjes of lades.

Lifetime halfhoogslaper met trapkast bij Lifetime dealer Profita in regio Eindhoven

Lifetime halfhoogslaper met trapkast

Een mooi, maar praktisch bed, dat is de halfhoogslaper met trapkast. De trapkast zorgt voor veel opbergruimte voor o.a. het speelgoed van uw kind. Bovendien kan uw kind veilig zijn/haar bed in gaan.

Lifetime stapelbed family bij beddenzaak Profita in Aalst Waalre

Lifetime stapelbed "Family"

Life Time Stapelbed Family. Praktisch stoer stapelbed met slaapplaatsen voor 3 of 4 personen. Het onderste Lifetime bed is een bed van 140 cm x 200 cm met daarop bevestigd een Lifetime basisbed. Het Lifetime Stapelbed Family is ook nog uit te breiden met een onderschuifbed of opberglade voor alle speelgoed of de slaapspullen van een logee.

Lifetime hoogslaper bij Lifetime dealer Profita in regio Eindhoven

Lifetime Hoogslaper

Lifetime hoogslaper met een werkblad voor een bureau eronder. De Hoogslaper van Lifetime is 177 cm hoog. Ideaal dus om er een werkblad onder te plaatsen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de kinderkamer. En maak je een werkplek, om te studeren, onder je bed. Het bureau werkblad loopt over de gehele 2 meter van het basisbed. Daar kunnen dus veel studieboeken op. En natuurlijk ook je favoriete knuffels. Liever een losstaand bureau? Ook dit is mogelijk.

Lifetime beach house bij Lifetime kinderbedden dealer Profita in Aalst Waalre

Lifetime Beach House

Het Beach House geeft een ontzettend leuke sfeer aan de kinderkamer. Uw kind zal heerlijk slapen in een strandhuisje dat nét echt is. Dit bed is ook verkrijgbaar met een onderschuifbed en leuk te decoreren met bijpassende accessoires. Maak de slaapkamer compleet met bijpassende kledingkasten met 2 of 3 deuren.

Lifetime hemelbed bij beddenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Lifetime Hemelbed

Het hemelbed is helemaal af met een mooie en gethematiseerde voile / hemel. Deze zijn te verkrijgen in diverse printjes, waardoor het helemaal afgestemd kan worden op de kinderkamer. Zo kan er bijvoorbeeld een prinsessen bed van gemaakt worden.

Lifetime heeft het complete programma ledikant, hemelbed, hutbedden, stapelbed, halfhoogslaper en hoogslaper inclusief bijpassende draaideur kasten en boekenkasten. Thema accessoires voor in de kamer zijn leverbaar, evenals stoere bureaus. Ledikanten zijn ook verkrijgbaar op 210 en 220 lengte en tot 120 breed!

De Lifetime ledikanten zijn verkrijgbaar in afwijkende maten. Neem daarvoor contact met ons op.

Bezoek onze gespecialiseerde beddenwinkel bij Eindhoven om deze prachtige kinderkamers zelf te zien en ervaren.