Lifetime kinderbedden bij beddenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

LIFETIME Kidsrooms

LIFETIME Kidsrooms dealer Profita biedt u kinderbedden in de kleuren wit gelakt en whitewash. LIFETIME Kidsrooms kinderbedden, kinderkamers en kinderaccessoires bij Profita Wonen. LIFETIME Kidsrooms bed, ledikant, hemelbed, halfhoogslapers en hoogslapers te bekijken in onze winkel in Waalre (tegen Eindhoven).

LIFETIME Kidsrooms kinderkamers, hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, hoogslapers, boekenkasten en kledingkasten

LIFETIME Kidsrooms: voor iedere jongen en meisje een prachtige kinderkamer om heerlijk in weg te dromen!
In onze showroom vindt u een uitgebreide keuze aan LIFETIME Kidsrooms kinderbedden, waaronder ook diverse thema bedden zoals het het Climb & Slide bed, de Dino halfhoogslaper en het Beach House. Elke kinderkamer is compleet in te richten met bijpassende LIFETIME Kidsrooms accessoires zoals voile's, klamboe's en leuke bedfronten. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze LIFETIME Kidsrooms studio in Waalre.

Klik op deze link om de catalogus te bekijken

Kijk ook eens op onze webshop waar u enkele LIFETIME Kidsrooms bedden en artikelen kunt bestellen.

LIFETIME Kidsrooms basisbedden

Elk kinderbed van LIFETIME Kidsrooms bestaat uit een basisbed. Het basisbed van LIFETIME Kidsrooms is de basis van elk bed. Standaard wordt een LIFETIME Kidsrooms bed geleverd met een lattenbodem. Een basisbed bestaat uit een kop- en voeteinde en één lange zijde voor de achterkant tegen de muur. Vanuit het basisbed kunt u doorbouwen, uitbreiden en variëren tot een halfhoogslaper, hoogslaper, hemelbed en meer. Als u de keuze maakt voor een stapelbed, dan bestaat het stapelbed uit twee basisbedden met een ombouwpakket. U kunt hier later altijd weer twee gewone LIFETIME Kidsrooms basisbedden van maken.

Lifetime Climb and Slide bed bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

LIFETIME Kidsrooms kajuitbed "Climb and Slide"

Dit super stoere kinderbed heeft het allemaal! Veilig slapen, veel speel- en opbergruimte onder het bed. Wil je het nog cooler maken? Voeg een hutbedconstructie of een constructie met 4 posters toe.

Lifetime halfhoogslaper Dino bij beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

LIFETIME Kidsrooms halfhoogslaper "Dino"

Stap je Dino-kamer binnen en laat het avontuur beginnen met dit coole speelgordijn onder je halfhoge bed. Ook leuk te decoreren met kussentjes in dino-stijl. Voor extra opbergruimte zijn er leuke boekenkasten te verkrijgen in diverse hoogtes en met deurtjes of lades.

Lifetime halfhoogslaper met trapkast bij Lifetime dealer Profita in regio Eindhoven

LIFETIME Kidsrooms halfhoogslaper met trapkast

Een mooi, maar praktisch bed, dat is de halfhoogslaper met trapkast. De trapkast zorgt voor veel opbergruimte voor o.a. het speelgoed van uw kind. Bovendien kan uw kind veilig zijn/haar bed in gaan.

Lifetime stapelbed family bij beddenzaak Profita in Aalst Waalre

LIFETIME Kidsrooms stapelbed "Family"

LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family. Praktisch stoer stapelbed met slaapplaatsen voor 3 of 4 personen. Het onderste bed is een bed van 140 cm x 200 cm met daarop bevestigd een basisbed. Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family is ook nog uit te breiden met een onderschuifbed of opberglade voor alle speelgoed of de slaapspullen van een logee.

Lifetime hoogslaper bij Lifetime dealer Profita in regio Eindhoven

LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper

LIFETIME Kidsrooms hoogslaper met een werkblad voor een bureau eronder. De hoogslaper is 177 cm hoog. Ideaal dus om er een werkblad onder te plaatsen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de kinderkamer. En maak je een werkplek, om te studeren, onder je bed. Het bureau werkblad loopt over de gehele 2 meter van het basisbed. Daar kunnen dus veel studieboeken op. En natuurlijk ook je favoriete knuffels. Liever een losstaand bureau? Ook dit is mogelijk.

Lifetime beach house bij Lifetime kinderbedden dealer Profita in Aalst Waalre

LIFETIME Kidsrooms Beach House

Het Beach House geeft een ontzettend leuke sfeer aan de kinderkamer. Uw kind zal heerlijk slapen in een strandhuisje dat nét echt is. Dit bed is ook verkrijgbaar met een onderschuifbed en leuk te decoreren met bijpassende accessoires. Maak de slaapkamer compleet met bijpassende kledingkasten met 2 of 3 deuren.

Lifetime hemelbed bij beddenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

LIFETIME Kidsrooms Hemelbed

Het hemelbed is helemaal af met een mooie en gethematiseerde voile / hemel. Deze zijn te verkrijgen in diverse printjes, waardoor het helemaal afgestemd kan worden op de kinderkamer. Zo kan er bijvoorbeeld een prinsessen bed van gemaakt worden.

LIFETIME Kidsrooms dealer Profita in regio Eindhoven

Premium meubels voor kinderen
LIFETIME Kidsrooms kijkt al voor meer dan 50 jaar met kinderogen naar de wereld en daar zijn ze trots op.

De premium kwaliteit van de producten
De LIFETIME Kidsrooms bedden zijn een duurzame oplossing met een flexibele opbouw en herbouw voor individuele behoeften.
Een bestaand LIFETIME Kidsrooms bed is om te bouwen zonder stabiliteit te verliezen. De premium kwaliteit staat garant voor een sterk en duurzaam product.

LIFETIME Kidsrooms heeft het complete programma ledikant, hemelbed, hutbedden, stapelbed, halfhoogslaper en hoogslaper inclusief bijpassende draaideur kasten en boekenkasten. Thema accessoires voor in de kamer zijn leverbaar, evenals stoere bureaus. Ledikanten zijn ook verkrijgbaar op 210 en 220 lengte en tot 120 breed!

De LIFETIME Kidsrooms ledikanten zijn verkrijgbaar in afwijkende maten. Neem daarvoor contact met ons op.

Bezoek onze gespecialiseerde beddenwinkel bij Eindhoven om deze prachtige kinderkamers zelf te zien en ervaren.