Pullman boxspring bij Pullman dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Pullman boxsprings

Pullman boxsprings kopen en uitproberen in de regio Eindhoven bij erkend Pullman dealer Profita. Bij ons vindt u de Pullman Goldline boxspring, Pullman Silverline Boxsprings en Pullman Boxspring Express in de winkel.

Pullman boxsprings zijn comfortabele bedden die ambachtelijk gemaakt zijn met de beste kwaliteit materialen. Het uitstekende comfort is te danken aan het originele pocketveringinterieur van de Pullman boxsprings. Deze veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Zo heeft u altijd goede steun en wordt u uitgerust wakker. Een Pullman boxspring staat garant voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman boxsprings Silverline Goldline Original en Express bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Naast de goede ondersteuning van uw lichaam, is het net zo belangrijk dat een boxspring voorzien is van een goede ventilatie en vochtregulatie. Pullman boxsprings voldoen aan al deze voorwaarden, zo kunt u aangenaam slapen. De Pullman boxsprings collectie biedt een grote keuze in hoofdborden en bekleding, zodat deze aan úw wensen voldoet.

Vaste en elektrisch verstelbare Pullman boxspring bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven
Pullman boxsprings met hoofdborden en voetborden naar keuze

Met diverse mogelijkheden bekledingsstoffen, poot vormen en hoofd- en voetborden, kunt u uw Pullman boxspring af-stylen zoals u het mooiste vindt. U heeft o.a. de keuze uit de hoofdborden Belleville, Charlotte, Cleveland, Detroit, Nashville, Orlando en Ottawa. Ook kunt u ervoor kiezen om subtiele verlichting met sensor voor onder het bed te bestellen. Pullman boxsprings zijn ook volledig te personaliseren met een eigen gekozen stof. Zo kunt u in uw eigen stijl genieten van uw Pullman bed. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met alle mogelijkheden. Kom zelf proberen hoe comfortabel een Pullman boxspring ligt.

U vindt in onze beddenzaak in de regio Eindhoven de Pullman boxspring collecties: Pullman Goldline boxspring, Pullman Silverline Boxsprings en Pullman Boxspring Express. Zowel de Pullman boxsprings Goldline, Silverline als Pullman Express zijn vlak of elektrisch verstelbaar te kopen. U kunt bij de Pullman boxsprings ook kiezen voor een bijpassende hocker.

Pullman boxspring met vele mogelijkheden bij beddenzaak en Pullman dealer Profita in regio Eindhoven
Pullman staat voor topkwaliteit en geeft daarom 25 jaar garantie op veer- en framebreuk op hun boxsprings

Wilt u Pullman boxsprings kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken zoals Auping en Tempur uitproberen. U krijgt bij ons altijd onafhankelijk advies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

Pullman boxspring Express bij beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

In onze showroom vindt u ook de Pullman boxspring Express. Deze boxspring heeft een tijdloos karakter. Op onze actiepagina vindt u een mooie aanbieding voor dit model.

Heeft u ook een nieuwe vloer of nieuwe gordijnen nodig voor uw slaapkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt in onze winkel alles op het gebied van woninginrichting, zo kunt u alles mooi combineren tot één geheel. Vandaar onze leus: "Voor úw gemak, alles onder één dak".

Meer zien van onze collectie: Pullman matrassen

Meer zien van onze collectie: Slaapcomfort