Pullman matrassen bij Pullman dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Pullman matrassen

Pullman matrassen Goldline, Silverline, Express en comforttoppers kopen. Pullman pocketvering matrassen met inside pocketvering of nageharde pocketvering en comforttoppers. De Pullman collectie bestaat uit Pullman Goldline en Pullman Silverline matrassen.

Pullman matrassen Goldline, Silverline, Express en comforttoppers
Pullman matrassen hebben een uniek ligcomfort. Dankzij de collectie opbouw kunt u altijd een Pullman matras vinden die perfect bij u past. De Pullman matrassen collectie bestaat uit de series Pullman Goldline en Pullman Silverline. Profita biedt u als slaapspecialist en erkend Pullman dealer in de winkel (regio Eindhoven) alle mogelijkheden om zelf te zien en proberen hoe fijn de Pullman matrassen zijn.

Pullman Goldline matras: Bij Profita vindt u de Pullman Goldline matrassen Allure en Royal

De Pullman Goldline matrassen zien er prachtig uit. Deze matrassen zijn ambachtelijk genopt en uitgevoerd met luxe handgrepen en ventilatieroosters. De afdeklaag bestaat uit natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler. Het Pullman Goldline matras wordt uitgevoerd met natuurlijke materialen, zoals wol en zijde. Pullman Goldline matrassen koopt u direct bij Profita Wonen.

Pullman Silverline matrassen: U vindt bij ons de Pullman Silverline matrassen Premier, Excellence, Luxury, Allure, Master en Royal
De Pullman Silverline matrassen zijn uitgevoerd met luxe natuurlijke materialen, zoals wol, zijde en katoen. De uitstraling is ambachtelijk, dankzij de genopte tijk en de ventilatieroosters. Bij de Silverline collectie heeft u de keuze uit matrassen met een inside pocketvering of een nageharde honingraat pocketvering. Pullman Silverline matrassen koopt u direct bij Profita Wonen.

Pullman Goldline Silverline Original en Express matrassen bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Anti-allergische Pullman matrassen
Wanneer u Pullman matrassen gaat kopen, kunt u ook kiezen om deze antiallergisch uit te laten voeren.

Pullman matrassen met een koppeling door ritsluiting
U kunt als optie de Pullman matrassen kopen met een koppeling. Alle Silverline en Goldline Pullman matrassen hebben namelijk dezelfde hoogte, dat is 24 cm. De matrassen kunnen worden gekoppeld via een rits die zowel aan de boven- en onderzijde wordt aangebracht als aan de linker- en rechterzijde van het matras.

Pullman matras bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Pullman matrassen met Sensity®

De Pullman matrassen en comforttoppers zijn voorzien van een Sensity® behandeling. Met de Pullman matrassen en Sensity® topdekmatrassen heeft u altijd een schoon en fris bed. Sensity is een behandeling met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. Pullman staat voor heerlijk ligcomfort en ambachtelijke topkwaliteit. Daarom geeft Pullman goede garanties op deugdelijkheid en duurzaamheid. De garantie op Pullman matrassen en boxsprings is als volgt:

  • Pullman matrassen 5 jaar garantie
  • Pullman comforttoppers 2 jaar garantie
  • Veer- en framebreuk van Pullman boxsprings 25 jaar garantie
  • Elektrische motoren 2 jaar garantie
Kwalitatieve Pullman matrassen bij beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Wilt u Pullman matrassen kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken, zoals Auping en Tempur uitproberen. U krijgt bij ons dus onafhankelijk slaapadvies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

U kunt ook direct online Pullman matrassen kopen in onze webshop. Hier vindt u de losse Pullman matrassen uit de Pullman collectie.

Meer zien van onze collectie: Pullman Boxsprings

Meer zien van onze collectie: Slaapcomfort