Slaapkamerkast bij slaapkamerspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Slaapkamerkast

Slaapkamerkasten, garderobekasten en kledingkasten op maat, volledig naar uw wens. Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en andere persoonlijke kasten op maat. Topmerken kasten, zoals Musterring, Nolte en Stijl ingemeten en voor u geplaatst van Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven tot Eindhoven, Son, Geldrop, Best en omgeving.

Profita heeft verschillende programma's voor uw slaapkamerkast op maat. Topmerken, zoals Musterring, Nolte en Stijl bieden u programma's slaapkamerkasten en kledingkasten geheel naar uw wensen in vele maten en vakkundig gemeten en geplaatst. Wij plannen graag een persoonlijke kastadviseur voor u in om wachten te voorkomen.

Commode bij slaapkamerzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

De mogelijkheden van slaapkamerkasten, garderobekasten en kledingkasten op maat

Alles is mogelijk met onze slaapkamerkasten en kledingkasten. Een ruime keuze in maatwerk, kleuren en accessoires. Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten (walk in closet). Wilt u spiegels op uw kast, ingebouwde verlichting of meer binnenlades of schoenenrekken, u hoeft het maar te zeggen. Uw persoonlijke adviseur bij Profita laat u graag alle mogelijkheden voor uw nieuwe kledingkast zien.

Schuifdeur slaapkamerkasten bij slaapkamerspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Ontwerpen van de slaapkamerkast op maat

Profita Wonen werkt samen met kwalitatief kundige leveranciers. Samen met u kunnen onze adviseurs door middel van een 3D-planner uw slaapkamerkast geheel naar uw wens samenstellen of ontwerpen, zó ziet u meteen hoe uw nieuwe kledingkast op maat er uit komt te zien.

Maak een afspraak met 1 van onze specialisten: Afspraak inplannen

Slaapkamerkast op maat bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Heeft u een huis met een zolder met een schuin dak? Of heeft u een ruimte met schuine muren? Bij Profita Wonen maken we samen met u een kledingkast op maat, welke exact aansluit op uw ruimte. Onze deskundige verkoopmedewerkers gaan met de door u gevraagde maten aan de slag en kunnen uw kast geheel aanpassen aan uw wensen. Met een speciaal computerprogramma wordt uw kast nauwkeurig op maat gerealiseerd, zodat die precies past onder uw schuine dak.

Maak hiervoor een afspraak met 1 van onze specialisten. Afspraak inplannen

Inloopkast met vele mogelijkheden bij slaapspecialist Profita in regio Eindhoven

Wilt u een inloopkast, slaapkamerkast of kledingkast op maat kopen ? Dan maken wij met u een plan en komen daarna bij u inmeten. Is de kast eenmaal gereed, dan komen wij deze bij u thuis monteren. Alle kasten op maat worden dus altijd ingemeten én geplaatst. We nemen u dus al het werk uit handen, zodat u fijn kunt genieten van uw nieuwe kledingkast op maat.

Slaapkamerkasten op maat bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Slaapkamerkasten en kledingkasten zijn te kiezen met houten deuren, glazen deuren of gelakte deuren. Uiteraard kunt u ook voor spiegeldeuren op de kast kiezen. Wilt u extra legplanken in uw garderobekast of extra lades voor sokken of ondergoed in uw slaapkamerkast, dan is dat ook allemaal mogelijk. Een echte walk-in closet (inloopkast) is ook erg mooi en kunt u bij ons kopen. Deze inloopkasten worden ook op maat voor u gemaakt en door Profita geplaatst.

Slaapkamerkasten bij Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

In onze showroom, gelegen te Aalst-Waalre in de buurt van Eindhoven, zijn veel grote en mooie kasten te vinden. Deze luxe kasten hebben een moderne uitstraling en zijn te verkrijgen als 4-deurs, 6-deurs en zelfs als 8-deurs kast. De kasten zijn daarnaast mooi afgewerkt en er zijn veel mogelijkheden in het samenstellen van de voor u optimale kast. Er zijn tal van mogelijkheden in de vorm, kleuren en maten. Denk bijvoorbeeld aan de grepen, deuren, lak, binnenwanden, opbergvakken, kleerhangers en nog veel meer. Samen met een van onze vakkundige verkoopadviseurs kunnen we samen tot de juiste keuze komen.

Maak om wachttijd te voorkomen een afspraak met 1 van onze specialisten: Afspraak inplannen

Slaapkamerkasten van topmerken bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Advies aan huis

Wij beschikken over een divers aantal woonprogramma’s voor kasten, waarbij wij bij u thuis een kast op maat én volledig naar uw smaak kunnen ontwerpen. Dus bent u nog op zoek naar een woonkamerkast of slaapkamerkast, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze interieurstylisten komen graag naar u toe. Wij nemen een laptop en kleurstalen mee, zodat u meteen ziet hoe uw nieuwe kast eruit gaat zien. Neem gerust contact met ons op en wij staan voor u klaar met persoonlijk advies aan huis!

Geïnteresseerd? Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak voor kastenadvies. Dan plannen wij een specialist voor u in. Bel 040-2213922 of mail naar [email protected] o.v.v. kastenadvies afspraak. U kunt ook ons formulier invullen: Afspraak inplannen. Bedankt!

Meer zien van onze collectie: Auping bedden