Tempur bedden bij beddenzaak en Tempur dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Tempur® bedden en matrassen

Tempur bedden, matrassen, bedbodems en hoofdkussens van drukverlagend NASA traagschuim. Tempur bed, matras, hoofdkussen, boxspring en bedbodem van gold dealer Profita, beddenwinkel in Eindhoven.

Tempur Arc Vertical bij slaapspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven
Tempur bedden en matrassen van visco-elastisch en temperatuurgevoelig NASA traagschuim

Doordat TEMPUR (NASA traagschuim) reageert op de warmte van uw lichaam, vormt het zich perfect naar de wervelkolom en wordt de belasting van spieren en zenuwen evenredig verdeeld. Hierdoor worden blokkades van de bloedsomloop vrijgegeven. Een matras van Tempur zorgt ervoor dat de wervelkolom in een anatomisch correcte houding ligt en biedt ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam het verlangt. Hierdoor worden lichamelijke klachten door een verkeerde slaaphouding verminderd en voorkomen. Deze druk verlagende eigenschap is uniek en bieden alléén de echte TEMPUR bedden en matrassen.

Tempur Arc Sensory bij beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven
TEMPUR bedden en matrassen: drukverlaging is de sleutel voor comfort

Een TEMPUR bed en matras bestaat altijd uit een druk verlagende bovenlaag van TEMPUR materiaal met daaronder een druk- verdelende ondersteuningslaag. Doordat de TEMPUR matrassen in verschillende diktes en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, is er voor ieder wat wils. De elektrisch verstelbare bedbodems van Tempur maken het ideale slaapplaatje compleet. De veerelementen en schotels zijn per ligzone individueel instelbaar en zorgen voor een optimale werking van het TEMPUR bed, matras en hoofdkussen.

Tempur Arc Vectra bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Tempur Arc bedden

Bij Profita vindt u de Tempur Arc bedden collectie. Deze bedden bieden u een optimaal slaapcomfort, maar daarnaast stelt u ook zelf het voor u ideale bed samen. De Arc bedden beschikken namelijk over een modulaire formule. Dat betekent dat u zelf de keuzes maakt als het gaat om bedbodem, hoofdbord, poten, stof en kleuren. Het grote voordeel van deze collectie is dat er altijd wel een bed is dat bij u persoonlijk past, maar ook bij de stijl van uw slaapkamer! Bovendien is ieder Tempur® matras perfect te combineren met een Arc bed.

Tempur Zero G 400 Slaapsysteem bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Tempur ZERO G bedsysteem

Het Zero G bedsysteem van Tempur biedt u gewichtloos comfort met slechts één druk op de knop. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Met de verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek Tempur Zero G bij Profita Wonen en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

Tempur North slaapsysteem bij beddenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Tempur North slaapsysteem

Het complete slaapsysteem North geeft het bed door haar ronde vormen een zwevende uitstraling, wat ontzettend goed past bij het gevoel dat u krijgt van het kwalitatieve materiaal. Dit bed bestaat uit diverse onderdelen, waardoor u vele mogelijkheden heeft om het bed volledig op uw wensen af te stemmen. Kom gerust eens proef liggen in onze showroom.

Heerlijk slapen op Tempur hoofdkussens

Naast TEMPUR matrassen heeft TEMPUR verschillende hoofdkussens in haar assortiment. Alle kussens zijn op een speciale manier vormgegeven, zodat de nek- en schouderspieren in een volledig ontspannen houding kunnen rusten. Welk kussen van Tempur het meest geschikt is voor u hangt af van uw slaapgewoonte. U kunt bij Profita als officieel erkend Tempur gold dealer van Noord-Brabant alle hoofdkussens in de winkel zelf uitproberen of op proef mee naar huis nemen. Tempur hoofdkussens kunt u ook direct online kopen in onze Tempur kussens webshop.

Bij iedere wisseling van slaaphouding wordt de diepslaap kort onderbroken. Minder draaien en woelen, dankzij Tempur, leidt tot een langere periode van diepslaap, waardoor het lichaam meer tijd krijgt zich te herstellen. Het resultaat? Heerlijk uitgerust opstaan!

Kom zelf het ligcomfort ervaren bij TEMPUR gold dealer Noord-Brabant Profita te Aalst-Waalre (Eindhoven). Naast de TEMPUR producten vindt u bij ons ook als slaapspecialist Auping matrassen en onder andere slaapkamerkasten.

U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop voor Tempur artikelen die direct online te kopen zijn.

Meer zien van onze collectie: Tempur matrassen

Meer zien van onze collectie: Slaapcomfort

Meer zien van onze collectie: Tempur hoofdkussens