Tapijt specialist speciaalzaak Profita regio eindhoven

Tapijt specialist

Tapijt specialist en vloeren speciaalzaak regio Eindhoven met grote keuze vloerbekleding inclusief meten en leggen.
Gespecialiseerde tapijt / vloerbedekking winkel voor Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven, Bladel, Reusel, Nuenen, Geldrop met deskundig advies en top-merken.

Karpetten vloerbedekking en andere vloeren bij specialist Profita

Vloerbekleding zoals laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, pvc vloeren en karpetten vindt u bij uw vloerbedekking / tapijt speciaalzaak Profita Comfortabel Wonen gelegen in de regio Eindhoven. U kunt bij ons als tapijt specialist een grote collectie vloerbedekking zien en ervaren. Omdat wij garant staan voor een perfecte service en afwerking van de door ons geleverde vloeren hebben wij een geselecteerd aanbod vloerbedekking van top-merken.

Vloerbedekking en tapijt bij speciaalzaak Profita service meten en leggen

Profita Comfortabel Wonen biedt u een 6000m2 grote woonwinkel waar u professioneel en persoonlijk vloeradvies krijgt, en is gelegen aan de snelweg rond Eindhoven. Makkelijk bereikbaar ook vanuit Eersel, Bergeijk, Veldhoven en Valkenswaard en u kunt altijd gratis parkeren voor de deur.

Als tapijt specialist kunt u bij ons natuurlijk terecht voor een natuurlijke Marmoleum vloer, onderhoudsvriendelijke PVC vloeren , laminaat van top kwaliteit, mooie vinyl vloeren en een grote collectie karpetten in vele stijlen en maten. Maatwerk is onze specialiteit en uw nieuwe karpet kan ook worden afgewerkt als gebandeerd karpet, als gefestoneerd karpet of als volume karpet.

Vloerenspeciaalzaak Profita Wonen regio Eindhoven

Onze toegevoegde waarde ervaart u in onze service. Wij komen altijd zelf meten en plaatsen en nemen u al het werk uit handen. Moeten er bijvoorbeeld meubels verplaatst worden? Of oud tapijt verwijderd? Dit alles is mogelijk. Uiteraard kunt u bij ons ook altijd tapijt stalen mee naar huis nemen om die goed te beoordelen. Kortom, Profita is de vloeren speciaalzaak waar u zeker kunt slagen.

Mooie gestoffeerde trappen en traplopers zijn weer helemaal in. Profita kan uw trap bekleden met vloerbedekking of een mooie traploper plaatsen.

Traplopers en beklede gestoffeerde trappen kopen nabij Eindhoven

Al meer dan 57 jaar bieden wij u als tapijt/vloeren specialist een grote collectie vloerbedekking / tapijt in onze winkel. Dit dankzij onze tevreden klanten. Deze keuze voor Profita komt voort uit de persoonlijke aandacht, de vakkennis van de adviseurs en de uitstekende service, ook na levering. Daarnaast vinden veel klanten het heerlijk om op slechts 1 adres alles voor de woninginrichting te combineren van vloerbekleding en raambekleding met eventueel meubelen, bankstel of een slaapkamer. Alles combineren op 1 adres voor het mooiste resulaat.

Karpetten bij tapijt specialist Profita regio Eindhoven

U bent van harte welkom in onze tapijt zaak om ook te genieten van perfect advies en tips van deskundigen. Wilt u graag een (compleet) interieuradvies? Breng dan fotos, plattegrond en bv een lade voor de kleur mee. Dan kunnen wij u meteen gericht helpen. Tot ziens bij Profita!