Varier Actulum bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Actulum™

Actulum™ is een allround stoel die voldoet aan de behoefte van het lichaam om te kunnen bewegen, ongeacht aan welke tafel u zit. De Actulum™ is erg veelzijdig en biedt veel comfort. De stoel is dan ook geschikt voor individuele werkplekken, maar ook voor vergaderzalen en eetkamers.

Bewegen op deze stoel gaat heel gemakkelijk. U kunt naar voren kantelen of achterover leunen. De gebogen houten lopers zullen altijd soepel met u mee bewegen. De Actulum™ beschikt over een slanke rugleuning met een flexibel scharnier, zodat u een zo groot mogelijk aantal zitposities kunt innemen. De gestoffeerde rug- en zitkussens zorgen voor een zacht oppervlak, zonder de luchtige expressie van de stoel weg te nemen.

Varier Actulum ergonomische stoel bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Actulum™ is verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte afwerking en een groot aantal stoffen, ledersoorten en kleuren. De houten delen zijn gemaakt van lagen multiplex beuken met essenfineer, die gelamineerd zijn en hun karakteristieke vorm krijgen door de toepassing van warmte en druk.

Varier Actulum stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

U kunt nu bij Profita de Varier Actulum™ online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Actulum™ online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Actulum™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze gehele collectie: Varier