Varier Ekstrem bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Ekstrem™

De Varier Ekstrem™ is niet alleen een stoel, maar een op zichzelf staand object. Het vertegenwoordigt één van de eerste postmoderne ontwerpen van Noorwegen. De Ekstrem™ is een zeer originele fauteuil door haar bijzondere vormgeving en is een echte eyecatcher in uw interieur.

Varier Ekstrem design fauteuil bij Profita in regio Eindhoven

De vorm van de fauteuil zorgt ervoor dat u meerdere zithoudingen kunt aannemen. Zo kunt u voorover gebogen zitten met de voeten op de grond, zijwaarts met de benen geplaatst op de armleuningen of volledig naar achteren met de voorkant van de romp tegen de rugleuning van de stoel. Buitengewoon zitten doet u op de Ekstrem™.

Ekstrem™ is verkrijgbaar in meerdere kleuren in de stof Knit, een op maat gemaakte wollen bekledingsstof van Norwegian Devold. De gebreide stof is zacht, ademend en heeft een klassiek vierkant patroon.

Varier Ekstrem fauteuil online kopen bij Varier dealer Profita in regio Eindhoven

U kunt nu bij Profita de Varier Ekstrem™ online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Ekstrem™ online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Ekstrem™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze gehele collectie: Varier