Varier Kokon club bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Kokon™ Club

Met zijn afgeronde randen en minimalistisch design is Kokon™ Club net zo elegant als comfortabel. Met een 360-graden rotatie en een geïntegreerde kantelfunctie volgt de stoel naadloos de natuurlijke bewegingen van het lichaam. Kies uit vijf verschillende kleuren voor de steken aan de binnenkant van de Kokon™.

De Kokon™ club fauteuil van Varier is een ideale stoel voor zowel woon- als slaapkamers. Bij het gebruik van de fauteuil om bijvoorbeeld een goed boek te lezen, draait u eenvoudig met de lichtinval mee en voelt u zich geborgen en relaxed in de ronde kuip.

Varier Kokon club fauteuil bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

U kunt nu bij Profita de Varier Kokon™ Club online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Kokon™ Club online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Kokon™ Club in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze gehele collectie: Varier