Varier Social eetkamerstoel bij Varier dealer Profita in regio Eindhoven

Varier Social® Tilt en Varier Social® Turn

De Varier Social® is een praktische, comfortabele en duurzame eetkamerstoel. Dit model wordt namelijk gemaakt van o.a. gerecycled huishoudelijk afval. De Social® is te verkrijgen in twee uitvoeringen, namelijk met draaimechanisme of met kantelmechanisme.

Varier Social Turn bij Varier dealer Profita in regio Eindhoven

Varier Social® Turn

De draaibare uitvoering, Social® Turn, brengt u nog dichter bij de mensen om u heen tijdens bijvoorbeeld een gezellig diner. Het is een comfortabele en praktische stoel.

Varier Social Tilt bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Varier Social® Tilt

De stoel met het kantelmechanisme, Social® Tilt, geeft u de mogelijkheid om wat naar voren te leunen als u zich wilt focussen of wat naar achter te leunen als u wilt ontspannen. Ideaal voor als u regelmatig aan de eettafel zit te werken. Daarnaast is de Social® Tilt ook geschikt om buiten te gebruiken.

U kunt nu bij Profita de Varier Social® Turn online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

U kunt nu bij Profita de Varier Social® Tilt online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle kleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Social® Tilt en Varier Social® Turn in gebruik zijn.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze collectie: Varier