Varier Thatsit bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Thatsit™ Balans

Met zijn rugleuning en gebogen houten lopers creëert de Thatsit™ stoel balans in alle houdingen. Of het nu thuis of op kantoor is, Thatsit™ is een ideale werkstoel. De stoel biedt u de mogelijkheid om naar voren te leunen, zodat u zich volledig kunt concentreren op een taak. Maar de stoel biedt u ook de mogelijkheid om heerlijk achterover te leunen. De Thatsit™ stoel is verstelbaar, zodat u een positie kunt vinden die u het beste ondersteunt.

Varier Thatsit stoel bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Als opvolger van de Variable™, beschikt de Thatsit™ over een bredere zitting, een vaste rugleuning, verstelbare opties in zowel hoogte als diepte en verstelbare scheenbeensteunen. De rugleuning is een perfecte plek om je elleboog op te laten rusten of om jezelf volledig om te draaien en hier tegenaan te leunen. Op die manier ontstaat er een grote diversiteit aan zithoudingen.

Varier Thatsit stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Thatsit™ is verkrijgbaar in een natuurlijke of zwarte afwerking en in een breed scala aan stoffen en ledersoorten. De houten lopers zijn gemaakt van lagen beuken- en essenfineer die gelamineerd zijn en hun bijzondere vorm krijgen door de toepassing van warmte en druk. Deze traditionele houtbewerkingstechniek zorgt voor extreme vormen die continue druk doorstaan. De rugleuning en scheenbeensteunen zorgen voor een optimaal comfort, wat ondersteunend en dynamisch is.

Varier Thatsit ergonomische stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Laat je schenen, één voet of beide rusten op de verstelbare scheenkussens. De stipjes geven de punten aan waar u ergonomisch gezien beter zit.

U kunt nu bij Profita de Varier Thatsit™ Balans online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Varier Thatsit™ uitgevoerd in naturel hout en zwarte stof is uit voorraad leverbaar.

De Varier Thatsit™ online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Thatsit™ balansstoel in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze collectie: Varier