Varier Variable bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Variable™ Balans

Zoals de naam Variable™ aangeeft, zorgt de stoel ervoor dat u kunt variëren tussen verschillende houdingen. De knielende houding is één van de vele. De stoel moedigt subtiele bewegingen aan – schakelen tussen posities en het vinden van het ideale balanspunt voor je lichaam. Gebogen lopers zorgen voor zachte schommelbewegingen, terwijl een gekantelde zitting een open heuphoek mogelijk maakt. De twee kussens onder de zitting kunnen worden gebruikt om uw schenen, een voet of beide voeten hierop te laten rusten. Ook kunt u ervoor kiezen om uw voeten op de grond te plaatsen tussen de twee kussentjes in. Draai helemaal rond of ga zijwaarts zitten, met Variable™ is er geen goed of fout.

Varier Variable balansstoel bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

De stoel is aan te vullen met de optionele rugleuning, wat bijdraagt aan het bereik van de mogelijke zitposities. Zo kunt u achterover leunen en uitstrekken. Dit model is ontworpen als een open constructie, zonder onderdelen die te verstellen zijn. Variable™ is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden verplaatst. Als je klaar bent met de dag, plaats je gewoon de stoel op de rand van je tafelblad. Zo is de balansstoel netjes opgeruimd.

Varier Variable ergonomische stoel bij Varier dealer Profita in regio Eindhoven

Variable™ is verkrijgbaar in een groot aantal stoffen en kleuren. De houten onderdelen zijn gemaakt van lagen beuken en essen fineer die gelamineerd zijn en hun karakteristieke vorm krijgen door de toepassing van warmte en druk. Deze traditionele houtbewerkingstechniek zorgt voor extreme vormen die continue druk doorstaan. Alle houten onderdelen zijn flexibel en sterk, deze zorgen voor een zitervaring die nooit statisch is.

Varier Variable bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

De Varier Variable™ geeft vele ergonomische voordelen. De foto hieronder geeft heel goed aan waar de ergonomische punten te vinden zijn in dit model.

Varier Variable ergonomische stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Een licht gekantelde zitting bevordert een open heuphoek, wat op zijn beurt ongewenste druk op de onderrug tijdens het zitten verlicht. De stipjes geven de punten aan waar u ergonomisch gezien beter zit.

U kunt nu bij Profita de Varier Variable™ Balans online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De stofkleur zwart met de houtkleur zwart is nu uit voorraad leverbaar.

De Varier Variable­™ online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Variable™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze collectie: Varier