PVC vloeren bij vloerenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

PVC vloeren

Een perfecte pvc vloer vindt u inclusief onze meet- en legservice bij Profita. Uw nieuwe pvc vloer voor de regio Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Bergeijk en Eersel vindt u bij Profita te Waalre. Sterke en onderhoudsvriendelijke pvc vloeren van o.a. Tarkett, Moduleo, Forbo, Therdex en ons kwalitatief hoogwaardige huismerk NL Label. Vloeren specialist Profita neemt u graag al het werk uit handen.

Een pvc vloer is op het oog niet te onderscheiden met een echte houten vloer. Pvc vloeren zijn ideaal vanwege het onderhoudsvriendelijke en slijtvaste karakter. Bovendien kan pvc perfect op een vloer met vloerverwarming worden gelegd.

PVC vloer bij vloerenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Een pvc vloer is volledig recyclebaar en gaat langer mee. Pvc vloeren kennen een lange historie en hebben in de loop der jaren een steeds mooiere en natuurlijke uitstraling gekregen. Waar hygiëne van belang is, is een pvc vloer perfect. Pvc is een uiterst gemakkelijk schoon te houden vloer en dus naast woon-en slaapkamer uitermate geschikt voor uw keuken of bar ruimte.

Visgraat PVC vloer bij vloerenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Profita te Aalst-Waalre is erkend dealer van pvc vloeren

We adviseren u om de pvc vloer niet zelf te leggen. Elke oneffenheid ziet u terug in uw vloer. Vloerenspeciaalzaak Profita te Aalst-Waalre levert u hoogwaardige PVC vloeren. Dit betekent dat u met een gelegde pvc vloer van Profita jarenlang woonplezier beleeft. Als u voor een pvc vloer kiest, dan hebben wij de deskundige vakman in huis om het voor u perfect te meten en te laten leggen.

Grote collectie PVC vloeren bij PVC vloer dealer Profita in regio Eindhoven

Voor deskundig advies en vakmanschap bent u welkom bij Profita

Een pvc vloer is verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Bij Profita Wonen kunt u een keuze maken uit alle mogelijkheden. Een pvc vloer van Tarkett, Moduleo, NL Label, Therdex of Forbo is van topkwaliteit. Daarnaast heeft een pvc vloer vele voordelen t.o.v. bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer. Wij komen graag bij u thuis meten en leggen, zodat u zeker weet dat de pvc vloer perfect ligt. Onze ervaren medewerkers zijn er altijd voor een deskundig advies en aangezien wij van alle merken erkend dealer zijn, kunnen wij u altijd volledige garantie bieden. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies.

Meer zien van onze collectie: Vloeren en tapijt