Vinyl vloeren bij vloerenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Vinyl

Mooie vinyl vloeren van verschillende merken. Luxe en zeer betaalbaar vloerzeil in verschillende dessins van Novilon, Forbo, Interfloor, Tarkett en Lifestyle verkrijgbaar bij Profita. Een vinyl vloer biedt u talloze mogelijkheden!

Deze vloer is niet alleen een plezier om op te lopen, maar ook een plezier om naar te kijken. Dankzij de vele verschijningsvormen in diverse stijlen, kleuren en dessins hebben wij voor iedere smaak een geschikte vloer. Een warme hout-look, strak tegelmotief of unieke bloemenprint, alles is mogelijk met Vinyl! Komt u eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren door de vele keuzemogelijkheden. Hieronder ziet u alvast enkele voorbeelden.

Vinyl vloer met vele mogelijkheden bij vloerenzaak Profita in regio Eindhoven
Vinyl brengt u vele voordelen!

De vloer is gemakkelijk te reinigen dankzij de unieke beschermlaag, is warmte-isolerend, geschikt voor vloerverwarming en heeft een goede geluiddemping. Daarnaast heeft deze antistatische vloer een perfecte stroefheid en bovendien een zeer lange levensduur. Heeft u last van een stof allergie? Ook dan is vinyl de perfecte keuze voor u vanwege het eenvoudige onderhoud.

Vinyl tegelvloer bij vloerenspecialist Profita in regio Eindhoven

Bij meubelzaak Profita vindt u ook de bijpassende keukentafels en keukenstoelen. Zo kunt u meteen in 1 winkel alle materialen en kleuren op elkaar afstemmen. Bij ons vindt u vinyl van de merken Forbo, Interfloor, Moduleo, lifestyle en Novilon. Ook hebben wij de prachtige VT Wonen collectie van Novilon!

Meer zien van onze collectie: Vloeren