De Toekomst fauteuil bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

De Toekomst relaxfauteuil Twice Pro Magic 4 Fabulous Five Senza en meer

De Toekomst relaxfauteuils, fauteuils en sta op stoelen bij erkend dealer Profita regio Eindhoven. Grote collectie moderne relaxfauteuils, zoals de Toekomst Twice, Pro, Fabulous, en Magic 4, in leder en stof, en in de maten extra small, small, medium, large en extra large.

De Toekomst sta op stoel bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

De Toekomst: Mooie en comfortabele relaxfauteuils van Nederlandse bodem

Nu voor iedereen een passende relaxfauteuil. Zeer uitgebreide keuze in bekleding, leder en stof, maar ook in persoonlijke maat voering. Comfortabel zitten met optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug. Heerlijk relaxen in de Toekomst relaxfauteuils, dankzij de uitklapbare voetensteun en topswing voor een aangename zit of lighouding. Als erkend de Toekomst dealer kunt u bij winkel Profita (regio Eindhoven) al deze mogelijkheden zien en ervaren.

De Toekomst relaxfauteuil en relaxbankje bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht, nadat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing), waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De hoofdknik / topswing kunt u ook elektrisch verstelbaar krijgen op de Twice relaxstoelen, alsook een opsta-hulp. U vindt bij Profita een grote collectie Twice en Twice Pro relaxfauteuils van de Toekomst. Ook de XXL variant van de Twice en de Twice Plus kunt u bij ons uitproberen.

De Toekomst relaxfauteuils in stof en leder bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Standaard worden de relaxfauteuils geleverd met een manuele bediening door middel van een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De motoren worden door een oplaadbare accu gevoed, waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De Toekomst neemt de bedieningstoetsen mooi op in de rechter armleuning.

Grote collectie de Toekomst relaxfauteuils bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

De Toekomst fauteuils zijn leverbaar als draaibare relaxfauteuil met diverse onderstellen. De rug is voorzien van een zogenoemde topswing, waardoor u een betere ondersteuning van uw hoofd heeft. Een aantal relaxfauteuils van de Toekomst Twice kan ook met een opstahulp worden uitgevoerd en een elektrisch verstelbare hoofdsteun.

Meer zien van onze collectie: relaxfauteuils

De Toekomst Twice relaxfauteuil bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Wij hebben een grote collectie de Toekomst sta-op stoelen en relaxfauteuils voor u klaar staan. De Toekomst relaxfauteuils Twice, Pro, Magic 4, Fabulous Five, en Senza. Om de Toekomst relaxfauteuils te kopen is uw bezoek aan dealer Profita altijd de moeite waard.

Moderne relaxfauteuils bij gespecialiseerd relaxfauteuil dealer Profita in regio Eindhoven

In onze showroom vindt u ook relaxfauteuils met elektrisch verstelbare lendesteun. Een leuk detail aan onderstaande stoel is dat deze ook in een duo stoffering te verkrijgen is. Er zijn relaxfauteuils met verwarming en instelbare lendesteun op maat. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Gratis parkeren voor de deur.

Elektrisch verstelbare relaxfauteuils van de Toekomst bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil die geschikt is voor personen met een langere beenlengte? Dan bent u bij Profita aan het juiste adres. Wij beschikken over Twice XXL relaxfauteuils voor lange mensen. Deze relaxfauteuils hebben ook een aangepaste hogere rughoogte.

De Toekomst elektrisch en handverstelbare relaxfauteuils bij zitcomfort specialist Profita in regio Eindhoven

Sta op stoelen uit voorraad leverbaar

Snel andere sta-op-stoelen van de Toekomst nodig? Neem contact op voor de actuele voorraad snel leverbare sta-op-stoelen.

U vindt bij ons ook sta-op-stoelen van de Toekomst die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Daarnaast kunt in de te bestellen collectie een grote keuze aan stoelen met opstahulp vinden in leder en stoffen bekleding.

De Toekomst relaxfauteuils met vele mogelijkheden bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de (relax)fauteuils van de Toekomst Twice, Pro, Magic 4, Fabulous Five, en Senza uit te komen proberen en u zelf te overtuigen van het hoogwaardig zitcomfort en de kwaliteit van de fauteuils die de Toekomst voor u maakt .

Wij adviseren u graag.

Meer zien van onze collectie: zitcomfort