Évidence by Leolux bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Évidence by Leolux

Met Évidence beleeft u Nederlands topdesign; een serie meubelen met een rijke historie, compacte afmetingen en waardevolle comfortfuncties. Uitgevoerd in vele kleuren leder, Alcantara of een combinatie. Zo kiest u zelf de uitvoering die het beste aansluit bij uw interieur.

De voordelen van Évidence
  • Compacte vormgeving en verfijnde afwerking
  • Actief comfort en maatfuncties
  • Topkwaliteit in constructie en materialen
  • Keuze uit de mooiste bekledingen. Combineren van materialen is mogelijk.
  • Bewezen kwaliteit voor comfortabel en compact zitten
Évidence Saga fauteuil bij Évidence dealer Profita in regio Eindhoven

Saga fauteuil

Deze tijdloze fauteuil heeft een stevige constructie en biedt u daarmee ook veel zitcomfort. De knik in de rug zorgt ervoor dat uw lichaam goed ondersteund wordt, zodat u heerlijk kunt zitten. De Saga fauteuil is zowel in stof als in leder te verkrijgen.

Évidence bank Santosa laag bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Santosa bank laag

Het bankstel Santosa lijkt op het eerste oog net zwevend. Dit komt door de vormgeving van de pootjes. Bovendien biedt deze bank u veel zitcomfort, o.a. door de zachte overgang van de arm naar de rug. De bank Santosa is beschikbaar in zowel leer als stof.

Évidence bank Santosa hoog bij Évidence by Leolux dealer Profita in regio Eindhoven

Santosa bank hoog

De Santosa is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, een lage en een hoge variant. Beide varianten kunt u ook komen bekijken in onze showroom.

Évidence bankstel Brisa bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Brisa bankstel

De Brisa bank van Évidence biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een hoekbank, maar u kunt ook kiezen voor een 3-zitsbank. Typerend voor de Brisa banken is de moderne, maar aantrekkelijke vormgeving / uitstraling. Bovendien kunt u uw bankstel compleet maken met een aantal elementen, waaronder een poef of hoofdsteunen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u de bank graag eens zelf bekijken? Kom dan gerust naar onze showroom, waar onze verkopers u graag verder helpen.

Évidence Sarena bank bij woning inrichter Profita in regio Eindhoven

Sarena bank

In het programma Sarena kunt u kiezen uit een 2-zits bank, een 2.5-zits bank, 3-zits bank, 3.5-zits bank, een poef en een fauteuil. Een combinatie daarvan zorgt voor een mooi op elkaar afgestemd geheel in uw woonkamer. De zitmeubelen bieden u veel comfort, aangezien er opties zijn in de zithoogte en zitdiepte. En ook kunt u hoofdsteunen toevoegen aan de bank.

Évidence Sarena fauteuil bij Ëvidence dealer Profita in regio Eindhoven

Sarena fauteuil

De Sarena fauteuils geven een warme uitstraling aan uw woonkamer. U kunt kiezen uit een bekleding van stof of leder.