Sta op stoelen bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Sta-op stoelen

Sta-op-stoelen op maat, op-sta fauteuils en fauteuils met opstap hulp. Bij Profita Wonen, regio Eindhoven, kunt u een sta-op stoel op maat kopen. Een sta-op fauteuil helpt u met opstaan en ontlast uw pols en schouder gewrichten.

Sta op stoelen zijn in vele gevallen zeer praktisch en kunnen het vallen voorkomen. Dankzij deze sta op stoelen kunt u gemakkelijk zelfstandig opstaan en gaan zitten. Een opsta fauteuil is ontlastend voor pols en schouder gewrichten, zodat deze langer goed blijven.

Sta-op-stoelen kunnen geheel op maat worden gemaakt of ingesteld voor de gebruiker. Dat is belangrijk voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. Mensen die afhankelijk zijn van een sta-op stoel brengen doorgaans vele uren per dag door in deze stoel. Naast het sta-op mechanisme is het van belang dat de gebruiker van houding kan wisselen, dat er een goede doorbloeding van het lichaam plaatsvindt en dat de zithouding wordt ondersteund met name in de onderrug door een goede lendesteun.

Sta op stoel bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Een goede passende sta-op-stoel voldoet aan alle normen. Onze deskundige adviseurs zorgen er voor dat uw opsta stoel op alle punten voldoet. De juiste sta op fauteuils hebben de juiste zithoogte, zitdiepte en armleuningen op uw maat gemaakt. Er is gelukkig een ruime keuze in zowel klassieke als moderne opsta fauteuils, zodat deze ook in úw interieur perfect past.

U kiest uit een grote collectie modellen, stoffen en leder. Wij bezorgen uw relaxfauteuil thuis in heel Nederland en een groot deel van België. Profita is officieel dealer van op-sta-stoelen van de merken Fitform, Gealux, Himolla, Hofstede Raanhuis en De Toekomst.

Relaxfauteuil met opsta hulp bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Vaak ontstaat de behoefte aan een op-sta-hulp stoel onverwachts. Daarom heeft Profita voor u een uitgekiende selectie op-sta-stoelen op voorraad gezet. Deze sta-op stoelen zijn snel te leveren in diverse maten. Zo kunt u snel een op-sta-stoel in de maten small - medium - large of extra large thuis geleverd krijgen. Wilt u een stoel met op-sta-hulp helemaal op maat gemaakt ? Dan hebben wij voor u een model wat met 4 tot 6 weken geleverd kan worden.

Wilt u direct een op-sta-stoel uit voorraad kopen? Wij hebben modellen snel leverbaar uit voorraad.

Sta op stoelen in stof en leder bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

De sta op fauteuils zijn ook wel bekend onder de naam kiep stoelen of kiep fauteuils. Er is altijd een elektrisch aangedreven motor nodig voor de opsta stand. Wij leveren ook vele modellen met een accu, waardoor er geen snoeren in de kamer hoeven te liggen. De relaxfauteuils met opsta hulp van Profita zijn allen voorzien van een uitvoerig geteste motorische aandrijving, waardoor u weet dat u voor kwaliteit kiest waar u jarenlang plezier aan beleeft. Profita biedt u de zekerheid van topmerken.

U vindt bij ons ook aanbiedingen van op-sta-fauteuils, bezoek onze winkel om ze zelf uit te proberen.

U ziet op deze bladzijde een kleine selectie van de sta-op-stoelen die u bij Profita Wonen in de winkel bij Eindhoven vindt. In onze showroom staat een groot aantal sta-op fauteuils.

Sta op stoel met vele mogelijkheden bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Prachtig gestoffeerde sta-op-fauteuils op maat gemaakt. Deze relaxfauteuils met sta-op hulp zijn van topkwaliteit. Grote keuze in leder of stoffen bekleding. Grote keuze in modellen. Grote keuze in aanpassingen. Kom gerust eens langs in onze winkel, waar u alle staaltjes kunt bekijken en alle mogelijkheden kunt ontdekken.

Moderne sta op stoelen bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Moderne en kwalitatieve op-sta-stoelen in de maten small, medium en large in leder of stof. Er zijn tal van mogelijkheden, waardoor de stoel perfect op u afgestemd kan worden. Zo ervaart u het ideale zitcomfort.

Sta op stoel in maat small medium en large bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Sta-op-stoelen kopen op maat in stof of leder van o.a. Hofstede Raanhuis, Fitform, Himolla en De Toekomst. Er zijn ontzettend veel kleuren mogelijk, zodat de stoel altijd bij uw interieur zal passen.

Sta op stoel direct uit voorraad leverbaar bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

U vindt bij ons ook een sta-op stoel snel direct uit voorraad leverbaar in small, medium, large en extra large. Bovenstaande sta-op stoel is snel uit voorraad leverbaar.

Breng ons een bezoek en ervaar zelf het perfecte zitcomfort van onze sta-op-stoelen. Heeft u geen vervoer? Bel ons en wij komen u vrijblijvend halen en brengen. Moeilijk ter been? Wij kunnen ook bij u langs komen met een proef stoel, zodat u thuis kunt kiezen.

Sta op stoel op maat bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Profita is al meer dan 50 jaar uw vertrouwde interieur specialist. U vindt bij ons in de showroom meer dan 100 relaxfauteuils, waaronder sta-op-stoelen en op-sta fauteuils op maat met een mooie uitstraling.

Kijk ook eens op onze pagina Fitform sta-op stoelen en relaxfauteuils op maat gemaakt: Ergonomische fitform fauteuils op maat

Meer zien van onze collectie: relax stoelen

Meer zien van onze collectie: zitcomfort