header foto treca interior de paris 

Treca Interiors Paris 

Trakteer uzelf op een bed met op maat gemaakt comfort. Treca Interiors Paris nodigt u uit op fantastische nachten. Ontwerper van haute couture bedden sinds 1935. Ontdek de luxe van handgemaakte Franse Treca bedden en matrassen. 

Trouw aan de traditie van de Franse modehuizen, biedt Treca Interiors Paris u een collectie exclusieve hoofdborden en luxe bedden, ontworpen door de beste designers en naar uw wensen persoonlijk uit te voeren. Dealer Profita, aan de snelweg rond Eindhoven,  presenteert u de Treca bedden Kate, Carat Brut en Cube Wide.

 

treca interior de paris carat brut bij profita comfortabel wonen

Op maat van uw nachtrust

De keuze aan combinaties van bedbodem en matras bied een veelvoud aan comforten, die zorgen voor de correcte ondersteuning en een aangenaam gevoel, passend bij uw lichaamsbouw en slaapgewoonten. Personaliseerbare matrassen van Treca zorgen er voor dat u het comfort vind dat bij u past.

treca interior de paris cube wide bij profita comfortabel wonen

Steun

De luxe Treca matrassen Prestige IAS en Prestige Corpus presenteren wij u in de winkel. Deze worden gecombineerd met de Treca Supercad en Cad 3, Trecaflex en Grand Prestige dragers, elk met eigen kwaliteiten. De Prestige matrassen zijn hand gemaakt op basis van speciale pocketvering in verschillende stevigheidsniveaus, afgestemd op uw wensen.  

 

treca interior de paris kate frambois bij profita comfortabel wonen

Aangenaam gevoel

Om het aangename gevoel van Treca bedden te versterken, zijn de meest nobele en rijke materialen geselecteerd. Natuurlijke of technische, alle materialen zijn gekozen voor hun uitmuntende eigenschappen om een perfect slaap comfort te garanderen.

Supercad en Trecaflex

treca interior de paris relaxion trecaflex supercad

Natuurlijke materialen

Er worden voornamelijk natuurlijke materialen verwerkt: katoen, wol, kasjmier, zijde, linnen, hennep, mohair en paardenhaar.

Technische materialen

Echter, om aan specifieke behoeften te voldoen, zijn er ook de technische materialen uit natuurlijke vezels: Ingeo (hypoallergene maïsvezel), Seacell (hypoallergeen zeewier), Phytobiowol (hypoallergene wol behandeld met plantenextracten).