Eetkamerbanken bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Eetkamerbank: gezellig samen eten op banken in de eethoek

Uw eetkamer of eethoek wordt een stuk gezelliger als iedereen aan tafel comfortabel kan zitten. En blijven zitten. Voor de meeste kinderen die de kinderstoel ontgroeid zijn, kan dat een probleem zijn. Langdurig rechtop blijven zitten, met de beperking van slechts een klein zitoppervlak, is dan net iets teveel gevraagd. Een eetkamerbank biedt nèt dat beetje meer bewegingsvrijheid. Ideaal als de feestelijke maaltijd net iets langer duurt; de kleintjes kunnen dan even liggen.

Een eethoek met een bijpassende eetkamerbank nodigt u uit voor het diner. Ook voor mensen met een maatje meer biedt de eetkamerbank het juiste houvast. Geen leuningen die in de weg kunnen zitten en een heerlijk zitcomfort. Samen met vrienden of familie gezellig natafelen, eetkamerbanken bieden net dat beetje extra.

Moderne eetkamerbank bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

In onze showroom vindt u moderne eetkamerbanken met een heerlijk zitcomfort. Deze kunt u perfect combineren met eetkamerstoelen en een eetkamertafel, zodat er een mooi samenhangend geheel ontstaat. Samen met onze verkopers creëert u de voor u perfecte eetkamer.

Hoek eetkamerbanken bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Naast rechte eetkamerbanken, beschikken wij ook over een collectie met hoek eetkamerbanken. Dit creëert nog meer ruimte, waardoor u gezellig kunt tafelen met elkaar.

Tijdloze eetkamerbank bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Profita biedt u ruim de keus in gezellige, moderne en tijdloze eetkamerbanken. Eetkamerbanken zijn meestal gemaakt van leer, zodat u naast een uitstekend comfort ook verzekerd bent van eenvoudig schoonhouden. Door de bijzondere uitstraling zijn de eetbanken een eyecatcher voor uw eetkamer, keuken of eethoek.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar wij diverse opstellingen hebben staan. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze collectie eetkamerbanken. In de showroom zijn altijd kleurstalen aanwezig, zodat u kunt kiezen uit de diverse kleuren.

Meer zien van onze collectie: meubelen

Geen tijd om te shoppen? Een aantal eetkamerbanken kunt u nu ook online bestellen in onze webshop.