Varier Move bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Move™ en Varier Move™ Compact

Bij Varier dealer Profita Wonen vindt u de Varier Move™ en de Varier Move­™ Compact in de winkel in de regio Eindhoven. Ook vindt u bij ons alle staaltjes van mogelijke stoffen, ledersoorten en kleuren. Kom gerust eens langs om de opties te bekijken of u te laten adviseren door één van onze verkopers.

Varier Move ergonomische stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Voor een goede houding stelt u uw stoel af op de hoogte van het werkoppervlak voor u. De stipjes geven de punten aan waar u ergonomisch gezien beter zit.

Varier Move™

Move™ is een origineel ontwerp, speciaal gebouwd om te bewegen met het lichaam. De zachte randen van de zitting naast de afgeronde basis zorgen voor een uitgebreid bewegingsbereik. Move™ kan gemakkelijk overschakelen van hoog naar laag zitten. Deze veelzijdige zitstoel is ideaal voor een wendbare omgeving op het werk of thuis en past perfect bij in hoogte verstelbare bureaus.

Varier Move stahulp bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Move™ ondersteunt het bewegen. Op deze kruk zit je staand of sta je zittend. Hij geeft je 360 graden rondom alle bewegingsvrijheid. De Move™ ondersteunt en geeft u daarbij de complete vrijheid van bewegen. Door de schaalvormige voet en draaibare zitting volgt de kruk elke beweging. De kruk is in 3 hoogtes leverbaar: Laag 49-68 cm, Medium 56-82 cm en Hoog 65-87 cm. Zo heeft u altijd de voor u juiste maat. Met de gasveer verstelling kunt u de gewenste zithoogte instellen. Uw persoonlijke stoel met comfort tijdens het bewegen.

Varier Move stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

De Varier Move™ stahulp bevordert beweging op een onconventionele manier. Hij ondersteunt en maakt vele zithoudingen mogelijk, zodat u zich op uw werk, studie of hobby kunt concentreren. Heftige bewegingen worden gereduceerd, omdat de stoel met uw bewegingen mee gaat. De stoel biedt een gezonde ondersteuning bij het uitoefenen van staande beroepen zoals pedicure, tandarts, schoonheidsspecialiste en leraar. Bovendien zorgt het voor verbetering van de fysieke belasting van het lichaam door het ontlasten van de voeten, benen en rug. Dit ontlast de spieren en pezen en verbetert de doorbloeding van voornamelijk het onderbeen en de voet, waardoor minder snel vermoeidheid en lichamelijke klachten optreden. De Move™ wordt ook veel gebruikt als hulp tijdens het strijken.

Varier Move Compact bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Move™ Compact

De Move™ compact is de kleinere en lagere variant van de Move™. Doordat de stoel zo compact is, is deze geschikt voor kleine mensen en kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Deze zit-sta stoel is dus ook eenvoudig te verplaatsen, waardoor de stoel optimaal te gebruiken is op iedere locatie. Bovendien is deze stoel geschikt voor ieder type vloer, door middel van de rubberen schijf die bevestigd is aan de onderkant. Ook voor de Varier Move™ Compact geldt dat er vele bekledingsmogelijkheden zijn. Het onderstel bestaat uit multiplex beuken bedekt met een essen topfineer laag. Dit onderstel is te verkrijgen in een natuurlijke of zwarte afwerking.

U kunt nu bij Profita de Varier Move™ stahulp online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De stofkleur zwart met de houtkleur zwart is nu uit voorraad leverbaar.
De Varier Move™ stahulp online kopen / bestellen in onze webshop.

U kunt nu bij Profita de Varier Move ™ Compact online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Move™ Compact in stof met een naturel houten onderstel is nu uit voorraad leverbaar.
De Varier Move­­™ Compact online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Move™ en de Varier Move™ Compact in gebruik zijn.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze collectie: Varier