Auping Kiruna bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Auping Kiruna

De luxe boxspring Auping Kiruna vindt u bij ons in de winkel van Profita Wonen in regio Eindhoven. Als erkend Auping dealer helpen onze ervaren adviseurs u graag verder in de showroom.

Uit de Auping collectie boxsprings is de Kiruna de meest luxe variant. Dit is te zien en te merken aan zowel de uitstraling als het comfort. Het unieke aan dit model is o.a. het gebruik van natuurlijke materialen. De Auping Kiruna is ontworpen met oog voor detail en heeft een kwalitatieve afwerking. Bij dit model kunt u kiezen uit twee hoofdborden, twee matrassen, twee toppers, meerdere kleuren poten en diverse kleuren stoffen.

Auping Kiruna bed bij Auping dealer Profita in regio Eindhoven

Ook het comfort is van hoge kwaliteit. De spiraalbodem van de Auping Kiruna is voor 80% open en daardoor is de ventilatie ontzettend goed. Verder zorgen de pocketveren ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien en goede ondersteuning krijgt gedurende uw nachtrust. De 7 zones, waarover de Kiruna matrassen beschikken, dragen ook bij aan een optimale ondersteuning. Bent u op zoek naar een elektrisch verstelbare bodem? Ook dit is mogelijk bij de Kiruna boxspring. Dit model past in iedere slaapkamer, want u heeft de keuze uit diverse afmetingen. Kom gerust eens langs in onze showroom, waar onze verkoopadviseurs u graag verder helpen.