Varier Kokon bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Kokon™

De Varier Kokon™ is een moderne fauteuil met een tijdloos ontwerp en een fantastisch comfort. De Kokon™ van Varier is een relaxfauteuil met een draaimechanisme. De Kokon™ kan 360 graden draaien. De verstelbare zitting zorgt ervoor dat u recht kunt blijven zitten of helemaal achterover kunt hangen. Elke gewenste positie kunt u daarnaast ook nog vastzetten met de gebruiksvriendelijke hendel aan de zijkant.

Varier Kokon fauteuil met voetenbank bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

De Varier Kokon™ is een moderne fauteuil met een tijdloze elegantie en een fantastisch comfort. Kokon™ van Varier is ontworpen door de Deense ontwerper Thomas Pedersen, bekend in Scandinavië en omstreken. U kunt de Varier Kokon™ kiezen in alle Varier stofsoorten en ledergroepen. U kunt zelfs de keuze maken in de kleur draad afwerking in de drie knopen in het midden van de rugleuning. Ontdek de Varier Kokon™ bij Profita Wonen.

U kunt nu bij Profita de Varier Kokon™ online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Kokon™ met voetenbank online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Kokon™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze gehele collectie: Varier