Varier Gravity bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Gravity™ balans

De Varier Gravity™ balans geeft totale ontspanning aan lichaam en geest door het ultieme zitcomfort. De Gravity™ is een tijdloze klassieker die een wijd scala aan zitposities heeft. Variatie in gebruik, van actief rechtop tot geheel ontspannen. In de Gravity™ balans hoef je enkel je lichaamsgewicht te verplaatsen om in de volgende positie te komen.

Varier Gravity balansstoel bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Waarschijnlijk is Gravity™ de meest opmerkelijke stoel van Varier. Hij bevat namelijk 4 stoelen in één. In zijn voorste stand biedt hij de balanshouding voor het meer actief zitten. In de middelste stand is het een heel aangename zetel voor een ontspannen conversatie. Wanneer je iets verder naar achteren gaat, heb je een fijne relaxhouding, waarin u ontspannen kunt lezen of naar muziek kunt luisteren. In zijn uiterste, horizontale stand, is de Gravity™ ronduit sensationeel. De voeten bevinden zich hoger dan het hart, ideaal voor mensen die zich helemaal willen overgeven aan een moment van ontspanning.

De Varier Gravity™ balans is verkrijgbaar in diverse houtkleuren. Voor de bekleding kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren stoffen en leder. De balansstoel is individueel aanpasbaar door de verstelbare neksteun. Een echte design relaxfauteuil! TIP: Door de relaxstand, de 'schommel' mogelijkheid en de arm-vrijheid is de Gravity™ ook uitermate geschikt voor het voeden van uw baby.

Varier Gravity ergonomische stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Eén stoel, onderstel met vier vlakken, eindeloze mogelijkheden. De stipjes geven de punten aan waar u ergonomisch gezien beter zit.

U kunt bij Profita de Varier Gravity™ Balans online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Gravity™ online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Gravity™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze gehele collectie: Varier