Tempur matrassen bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Tempur® matrassen

TEMPUR matrassen en toppers bij Profita Wonen, erkend Tempur verkooppunt en dealer voor Eindhoven en omgeving. Tempur Pro® matras, Tempur Pro® Plus matras, Tempur Prima® matras en Tempur Pro® Luxe topper.

Uitgerust wakker worden door een gezonde nachtrust. Wij zetten kwaliteit van slapen voorop en laten u daarom graag kennismaken met de inmiddels overbekende TEMPUR matrassen. Deze kwaliteitsmatrassen zijn ontwikkeld met drukverlagende eigenschappen, waardoor het matras zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam vormt. TEMPUR matrassen bieden de ideale ondersteuning. Rug- en nekklachten worden verminderd en de neiging om te gaan draaien en woelen wordt onderdrukt. TEMPUR produceert milieuvriendelijk en heeft naast een breed assortiment matrassen een compleet assortiment aan bijbehorende artikelen, zoals bedbodems en kussens. Kom kijken, kiezen en proberen. Samen met onze verkoopadviseurs maakt u de beste keuze.

TEMPUR Extra Soft Materiaal

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR® ondersteuningslaag zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR® met een zachter gevoel.

Smartcool Technology
Voel u elke nacht behaaglijk. Dankzij de Smartcool Technology blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd. De hoes zorgt dan ook voor optimale temperatuurregulatie. Hierdoor voelt u zich gedurende de gehele nacht fris en koel in de zomer en lekker warm in de winter.

QuickRefresh™ Cover
De zachte, op maat gemaakte hoes is eenvoudig los en vast te ritsen. Bovendien is de hoes wasbaar voor een altijd frisse bovenlaag.

TEMPUR matrassen collectie bij slaapspecialist Profita

Bij Profita vindt u een ruime collectie aan Tempur matrassen. Hieronder kunt u deze alvast bekijken.

Tempur Pro®

Perfect afgestemd op uw lichaam
De TEMPUR Pro® collectie past zich ontzettend goed aan uw lichaam aan, waardoor de ondersteuning optimaal is. Het Tempur® Advanced materiaal dat gebruikt wordt in deze matrassen biedt 20% meer drukverlaging en absorbeert bewegingen beter. De hoogte van de Pro matrassen is 21 cm. U kunt kiezen uit 3 hardheden: soft, medium firm en firm. Daarnaast zijn de matrassen in diverse afmetingen verkrijgbaar voor zowel eenpersoonsmatrassen als tweepersoonsmatrassen.

Tempur Pro® Plus

Perfect afgestemd op uw lichaam met extra ondersteuning
De TEMPUR Pro® Plus collectie heeft een matrashoogte van 25 cm. Aangezien dit matras meer TEMPUR® materiaal bevat, past deze zich nog beter aan uw lichaam aan. Hierdoor is de ondersteuning nog beter afgestemd op uw lichaam in verhouding met een TEMPUR Pro® matras. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in drie hardheden: soft, medium firm en firm. Daarnaast zijn de matrassen in diverse afmetingen verkrijgbaar voor zowel eenpersoonsmatrassen als tweepersoonsmatrassen.

Tempur Prima®

Standaard matras met prima comfort
Als u toch graag het standaard comfort van TEMPUR wenst, maar niet alle luxe voordelen nodig heeft, dan is het Prima® matras wellicht iets voor u! Dit matras beschikt namelijk over een standaard matras hoes. Maar ook dit matras is gemaakt met het TEMPUR® Advanced materiaal, waardoor het u 20% meer drukverlaging biedt, uw bewegingen beter absorbeert en het zich ontzettend goed aan uw lichaam aanpast. De hoogte is vergelijkbaar met het Pro® matras, namelijk 21 cm. Een verschil met het Pro® matras is dat het Prima® matras te verkrijgen is in een medium uitvoering i.p.v een medium firm uitvoering. Uiteraard is de Prima® collectie ook in de hardheden soft en firm verkrijgbaar. Verder is ook dit matras te verkrijgen in diverse afmetingen, van eenpersoonsmatrassen tot aan tweepersoonsmatrassen.

In onze showroom vindt u het Prima® medium matras. Wel kunnen wij u de andere hardheden laten ervaren.

Tempur Pro Luxe topper

De TEMPUR Pro® Luxe toppers hebben een hoogte van 10 cm en zijn te verkrijgen in 3 hardheden: soft, medium en firm. U kiest de topper die het beste bij uw lichaam past. De topper biedt u extra comfort en ondersteuning. Kom gerust eens langs in onze showroom om het comfort te ervaren van de TEMPUR matrassen en toppers.

In onze showroom vindt u de Pro® Luxe toppers soft en medium.

Wilt u Tempur bedden kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons makkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken, zoals Auping en Pullman uitproberen. U krijgt bij ons dus altijd onafhankelijk advies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

U kunt ook een aantal Tempur matrassen online bestellen in onze webshop.


Meer zien van onze collectie: TEMPUR bedden

Meer zien van onze collectie: Slaapcomfort