Beste bezoeker, wij zijn op onze normale openingstijden geopend. 
U kunt bij ons veilig winkelen. Wij volgen de maatregelen van het RIVM.  
U bent van harte welkom!

Onze winkel is 6000m2 groot verdeelt in 4 grote gespecialiseerde afdelingen, zodoende kunt u veilig winkelen en kan iedereen op royale afstand verblijven. Als speciaalzaak zijn wij een ‘low-traffic’ winkel zodat u altijd veel eigen ruimte heeft.

Maakt u liever een afspraak ? Dat stellen wij op prijs! Dat kan bij u thuis of in de winkel. Vul ons afspraak formulier, hier verder onderaan, in en vertel ons uw wensen. 

Het kan zijn dat u in deze tijd twijfelt over een winkelbezoek. Dan kunt u uw woonvraag telefonisch of via de mail stellen. Dan kunnen wij u ook op afstand helpen.

Ook online via skype kunnen wij u helpen met uw advies vragen. U kunt ook een privé afspraak buiten openingstijden met ons inplannen. U kunt aangeven welke mogelijkheid uw voorkeur heeft want wij stellen uw persoonlijke wensen voorop.

Bedankt!

 

 Graag komen wij met u in gesprek. Neem contact met ons op.

vinkje   Telefonisch: 040-2213922.
vinkje   Per mail: info@profita.nl
vinkje   SKYPE of ZOOM: bel of mail ons om verbinding te maken.
vinkje    Maakt u graag een afspraak? In de winkel, bij u thuis of online? Vul ons afspraak formulier, onderaan deze bladzijde.


Interieuradvies regio Eindhoven. Wilt u graag persoonlijk interieuradvies over de inrichting van uw woonkamer of hele woning? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze interieur adviseurs. Samen creëren wij uw droominterieur.
Onze winkel is 6000m2 groot verdeelt in 4 grote gespecialiseerde afdelingen, meubelen, slapen, vloer- en raambekleding.

Zoekt u deskundig interieuradvies in de regio van Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven tot Eindhoven, Geldrop, Best en Son? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profita heeft alles in eigen huis voor de totaal inrichting van uw bestaande of nieuwe woning. Onze interieuradviseurs geven u persoonlijk en professioneel interieuradvies.

interieuradvies bij profita comfortabel wonen uw woninginrichter noord brabant eindhoven waalre

Onze interieuradviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van woninginrichting. Maak vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies bij ons in de winkel. Tijdens uw 1 uur durende advies afspraak worden al uw wensen geinventariseerd. Onze interieuradviseurs stellen uw wensen centraal en maken aan de hand daarvan een mooi interieuradvies.

Profita is dealer van vele top-merken. Wanneer u kiest uit onze collecties kiest u voor kwaliteit. Onze interieuradviseur helpt u graag om alles perfect op elkaar af te stemmen, zodat uw interieur één mooi geheel wordt. U kunt bij ons alles meteen combineren, zoals de gordijnen en de vloerbekleding of een nieuw bed met bijpassende gordijnen. Ook voor een andere kijk op uw woninginrichting is een interieuradvies heel fijn. Wanneer u bijvoorbeeld in plaats van een eetkamertafel met stoelen, kiest voor een eetkamerbank. Makkelijk combineren want zoals gezegd: Voor úw gemak, alles onder één dak!

Interieur advies door ed sengers profita meubelzaak

Een onafhankelijk adviseur met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp. Ed Sengers uit Bergeijk: "Ik heb daarbij interieuradvies en design voor ogen, dat zich afstemt op de persoonlijke smaak van u."

Uw smaak is uniek en dat wilt u terugzien in uw interieur. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpt onze interieurstylist u om de juiste keuzes te maken en uw ideale inrichting te realiseren. Ook kan de interieurstylist eerst samen met u uw woonstijl ontdekken en zichtbaar maken. Van modern tot luxe en van landelijk tot puur, of juist een combinatie hiertussen, alles is mogelijk.

interieuradvies door profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Professioneel interieurontwerp en interieuradvies

Heeft u foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte? Neem deze dan mee naar de winkel, zodat we tot het allerbeste advies kunnen komen.

 

Interieuradvies voor Eindhoven Eersel Nuenen Geldrop Bergeijk Profita

 

Ook de collectie design meubelen van Lineo Moderne Interieurs kunnen wij in ons interieuradvies voor u toepassen.

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. De koffie wordt vers gemaakt, en wij hebben tijd en aandacht om u persoonlijk te adviseren.

 

U bent van harte welkom!


Vraag hier 1 uur vrijblijvend advies aan. Vul het formulier in. Geeft u aub aan of u een afspraak in de winkel wilt of thuis advies of online advies ?