Profita Interieuradvies

Passend interieuradvies voor jouw hele woning.

Bij Profita hebben we ervaren binnenhuisadviseurs die jou helpen je wensen te vervullen. Met hoge kwaliteit van topmerken voor meubelen, slapen, ramen en vloeren. We helpen je graag verder in onze winkel.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies, wij helpen je graag verder!

Interieuradvies en ontwerp voor uw woning bij Profita Wonen

Voor een professioneel en persoonlijk interieuradvies bent u bij Profita Wonen aan het juiste adres. Bij Profita weten we hoe belangrijk het is om goed advies te krijgen bij het vernieuwen van uw interieur of de inrichting van uw (nieuwe) woning. Laat u inspireren op deze pagina met informatie en ontwerpen of vul direct het formulier in voor een vrijblijvend interieuradvies.

Persoonlijk interieuradvies bij Profita in regio Eindhoven

Interieuradvies

Welkom bij Profita Wonen! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar in de showroom of bij u thuis, voor een deskundig interieuradvies.

Interieuradvies in regio Eindhoven. Wilt u graag persoonlijk interieuradvies over de inrichting van uw woonkamer of hele woning? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze interieur adviseurs. Samen creëren wij uw droominterieur.

Zoekt u deskundig interieuradvies in de regio van Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven tot Eindhoven, Geldrop, Best en Son? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profita heeft alles in eigen huis voor de totale inrichting van uw bestaande of nieuwe woning. Onze interieuradviseurs geven u persoonlijk en professioneel interieuradvies.

Maakt u graag een afspraak? Dat stellen wij op prijs! Dit kan in onze winkel of bij u thuis. Vul hieronder een afspraakformulier in en vertel ons uw wensen. Wij nemen dan contact met u op. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom.

Onze winkel is 6000m2 groot en is verdeelt in 4 grote gespecialiseerde afdelingen: meubelen, slapen, vloerbekleding en raambekleding.

Bedankt!

Team Profita Wonen

  • Telefonisch : 040-2213922
  • Per mail: [email protected]
  • SKYPE of ZOOM: bel of mail ons om een verbinding aan te maken.
  • Maakt u graag een 1 uur vrijblijvende afspraak? In de winkel, bij u thuis of online? Vul ons afspraak formulier in, onderaan deze bladzijde.
Interieurstylist advies en ontwerp bij Profita in regio Eindhoven

Alles voor uw woninginrichting

Onze interieuradviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van woninginrichting. Maak vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies bij ons in de winkel. Tijdens uw advies afspraak worden al uw wensen geïnventariseerd. Onze interieuradviseurs stellen uw wensen centraal en maken aan de hand daarvan een mooi interieuradvies.

Profita is dealer van vele topmerken. Wanneer u kiest uit onze collecties, kiest u voor kwaliteit. Onze interieuradviseur helpt u graag om alles perfect op elkaar af te stemmen, zodat uw interieur één mooi geheel wordt. U kunt bij ons alles meteen combineren, zoals de gordijnen en de vloerbekleding of een nieuw bed met bijpassende gordijnen. Ook voor een andere kijk op uw woninginrichting is een interieuradvies heel fijn. Makkelijk combineren want zoals gezegd: Voor úw gemak, alles onder één dak!

Interieur ontwerp bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Interieuradviseur aan het woord

Een onafhankelijk adviseur met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp. Ed Sengers uit Bergeijk: "Ik heb daarbij interieuradvies en design voor ogen, dat zich afstemt op de persoonlijke smaak van u."

Uw smaak is uniek en dat wilt u terugzien in uw interieur. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpt onze interieurstylist u om de juiste keuzes te maken en uw ideale inrichting te realiseren. Ook kan de interieurstylist eerst samen met u uw woonstijl ontdekken en zichtbaar maken. Van modern tot luxe, van landelijk tot puur of juist een combinatie hiertussen. Alles is mogelijk.

Persoonlijk interieur advies voor slaapkamers bij Profita in regio Eindhoven

Professioneel interieurontwerp en interieuradvies

Heeft u foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte? Neem deze dan mee naar de winkel, zodat we tot het allerbeste advies kunnen komen.

Deskundig interieuradvies voor meubels vloeren en raambekleding bij Profita in regio Eindhoven

Interieuradvies voor iedere woonstijl

Onze interieuradviseurs kunnen voor iedere woonstijl advies geven. Dus bent u op zoek naar de mogelijkheden in een moderne en/of tijdloze stijl? Ook dan kunnen wij u helpen met passend advies.

Interieuradvies op maat bij woonwinkel Profita in regio Eindhoven

Compleet interieuradvies

Wij bieden u compleet interieuradvies: van vloeren tot aan gordijnen en van behang tot aan meubelen. Alles kan door middel van een tekening inzichtelijk gemaakt worden. Zo creëert u samen met één van onze interieurstylisten uw droomwoning.

Interieur plan en ontwerp bij Profita in regio Eindhoven

Ook de collectie design meubelen van Lineo Moderne Interieurs kunnen wij in ons interieuradvies voor u toepassen.

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. De koffie wordt vers gemaakt en wij hebben tijd en aandacht om u persoonlijk te adviseren.

U bent van harte welkom!

Interieur ontwerp en persoonlijk advies van stylisten bij Profita in regio Eindhoven

Vraag hier 1 uur vrijblijvend advies aan. Vul het formulier in. Geeft u alstublieft aan of u een afspraak in de winkel wilt, thuis advies wenst of online advies wilt.