Interieuradvies en ontwerp voor uw woning bij Profita Comfortabel Wonen

Voor een professioneel en persoonlijk interieuradvies bent u bij Profita Comfortabel Wonen aan het juiste adres. Bij Profita weten we hoe belangrijk het is om goed advies te krijgen bij het vernieuwen van uw interieur of de inrichting van uw (nieuwe) woning. Laat u inspireren op deze pagina met informatie en ontwerpen of vul direct het formulier in voor een vrijblijvend interieuradvies.

Deskundig interieur advies bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Interieuradvies

Welkom bij Profita Comfortabel Wonen! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar in de showroom of bij u thuis, voor een deskundig interieuradvies.

Interieuradvies in regio Eindhoven. Wilt u graag persoonlijk interieuradvies over de inrichting van uw woonkamer of hele woning? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze interieur adviseurs. Samen creëren wij uw droominterieur.

Zoekt u deskundig interieuradvies in de regio van Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven tot Eindhoven, Geldrop, Best en Son? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profita heeft alles in eigen huis voor de totale inrichting van uw bestaande of nieuwe woning. Onze interieuradviseurs geven u persoonlijk en professioneel interieuradvies.

Maakt u graag een afspraak? Dat stellen wij op prijs! Dit kan in onze winkel of bij u thuis. Vul hieronder een afspraakformulier in en vertel ons uw wensen. Wij nemen dan contact met u op. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom.

Onze winkel is 6000m2 groot en is verdeelt in 4 grote gespecialiseerde afdelingen: meubelen, slapen, vloerbekleding en raambekleding. Zo kunt u veilig winkelen en kan iedereen op royale afstand verblijven. Als speciaalzaak zijn wij een ‘low-traffic’ winkel, zodat u altijd veel eigen ruimte heeft.

Het kan zijn dat u in deze tijd twijfelt over een winkelbezoek. Dan kunt u uw woonvraag telefonisch of via de mail stellen. Dan kunnen wij u ook op afstand helpen.

Ook online via skype kunnen wij u helpen met uw advies vragen. U kunt ook een privé afspraak buiten openingstijden met ons inplannen. U kunt hieronder aangeven welke mogelijkheid uw voorkeur heeft, want wij stellen uw persoonlijke wensen voorop.

Bedankt!

Team Profita Comfortabel Wonen

  • Telefonisch : 040-2213922
  • Per mail: [email protected]
  • SKYPE of ZOOM: bel of mail ons om verbinding te maken.
  • Maakt u graag een 1 uur vrijblijvende afspraak? In de winkel, bij u thuis of online? Vul ons afspraak formulier in, onderaan deze bladzijde.
Interieur advies op maat voor uw woning bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Alles voor uw woninginrichting

Onze interieuradviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van woninginrichting. Maak vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies bij ons in de winkel. Tijdens uw 1 uur durende advies afspraak worden al uw wensen geïnventariseerd. Onze interieuradviseurs stellen uw wensen centraal en maken aan de hand daarvan een mooi interieuradvies.

Profita is dealer van vele topmerken. Wanneer u kiest uit onze collecties, kiest u voor kwaliteit. Onze interieuradviseur helpt u graag om alles perfect op elkaar af te stemmen, zodat uw interieur één mooi geheel wordt. U kunt bij ons alles meteen combineren, zoals de gordijnen en de vloerbekleding of een nieuw bed met bijpassende gordijnen. Ook voor een andere kijk op uw woninginrichting is een interieuradvies heel fijn. Wanneer u bijvoorbeeld in plaats van een eetkamertafel met stoelen, kiest voor een eetkamerbank. Makkelijk combineren want zoals gezegd: Voor úw gemak, alles onder één dak!

Professioneel interieuradvies voor uw woninginrichting bij Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Interieuradviseur aan het woord

Een onafhankelijk adviseur met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp. Ed Sengers uit Bergeijk: "Ik heb daarbij interieuradvies en design voor ogen, dat zich afstemt op de persoonlijke smaak van u."

Uw smaak is uniek en dat wilt u terugzien in uw interieur. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helpt onze interieurstylist u om de juiste keuzes te maken en uw ideale inrichting te realiseren. Ook kan de interieurstylist eerst samen met u uw woonstijl ontdekken en zichtbaar maken. Van modern tot luxe, van landelijk tot puur of juist een combinatie hiertussen. Alles is mogelijk.

Interieurontwerpen op maat bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Professioneel interieurontwerp en interieuradvies

Heeft u foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte? Neem deze dan mee naar de winkel, zodat we tot het allerbeste advies kunnen komen.

Persoonlijk interieur advies bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst-Waalre

Interieuradvies voor iedere woonstijl

Onze interieuradviseurs kunnen voor iedere woonstijl advies geven. Dus bent u op zoek naar de mogelijkheden in een moderne en/of tijdloze stijl? Ook dan kunnen wij u helpen met passend advies.

Modern en tijdloos interieurontwerp bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Compleet interieuradvies

Wij bieden u compleet interieuradvies: van vloeren tot aan gordijnen en van behang tot aan meubelen. Alles kan door middel van een tekening inzichtelijk gemaakt worden. Zo creëert u samen met één van onze interieurstylisten uw droomwoning.

Compleet interieuradvies bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Ook de collectie design meubelen van Lineo Moderne Interieurs kunnen wij in ons interieuradvies voor u toepassen.

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. De koffie wordt vers gemaakt en wij hebben tijd en aandacht om u persoonlijk te adviseren.

U bent van harte welkom!

Interieuradvies op maat bij Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Vraag hier 1 uur vrijblijvend advies aan. Vul het formulier in. Geeft u alstublieft aan of u een afspraak in de winkel wilt, thuis advies wenst of online advies wilt.