Karpet en karpetten bij tapijtspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Karpet

Grote collectie klassieke en moderne karpetten bij karpetspecialist Profita in de regio Eindhoven. Vloerkleden zijn er in vele maten, hoogpolig of laagpolig, voor elke vloer in huis.

Karpetten wilt u zelf zien en voelen
Daarom heeft Profita, als specialist in woninginrichting nabij Eindhoven, meer dan 300 karpetten in de winkel liggen, zowel klassiek als modern. Wij kunnen voor u karpetten laten maken, waarbij iedere maat mogelijk is. Met recht noemt men ons de karpetten specialist. Goed advies en een zeer uitgebreide collectie van A-merken in zowel klassieke als moderne karpetten. Ook uw eigen ontwerp karpet laten wij graag voor u maken.

Modern karpet bij tapijtspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Een gefestonneerd karpet of volume karpet kunt u ook bij ons vinden. Zo kunt u van vloerbedekking een prachtig karpet laten maken, waarbij ook hele grote karpetten tot de mogelijkheden behoren. U geniet bij ons van perfect advies, een uitgebreide karpetten collectie van top merken en een grote keuze in materialen, zoals karpetten van wol, linnen, viscose en polyamide.

Grote collectie karpetten bij vloerenspecialist Profita in regio Eindhoven

U stelt uw eigen karpet samen op basis van patroon, maat en kleur. In de handgeknoopte Nepal tapijten collectie kunt u kiezen uit diverse motieven en uit meer dan 300 kleuren. Ook karpetten met combinaties van wol en zijde zijn mogelijk. Deze combineren bijvoorbeeld perfect met een mooie hoekbank.

Karpet in diverse maten bij karpetten specialist Profita in regio Eindhoven
Karpetten zijn aangenaam en verfraaien uw interieur

Er is een ruime keuze karpetten voor zowel moderne als klassieke interieurs. Nepal, hoogpolig, volume karpet en vloerkleed op maat, alles is mogelijk. U vindt bij ons ook mooie tapijten; geweven, handgeknoopte of handgetufte vloerkleden. Kokos en sisal zijn ook materialen waar een mooi vloerkleed van te maken is.

Vloerkleed op maat bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Geluiddempend, warm en isolerend. Fijn om op te zitten en mooi om te zien. Keuze uit natuurlijke materialen als wol, linnen en zijde alsmede synthetische karpetten. Een karpet geeft woonplezier, sfeer en uitstraling. Een mooi karpet maakt uw zithoek helemaal af. Bekijk hier eens onze collectie banken.

Karpetten van topmerken bij karpet specialist Profita in regio Eindhoven

Profita is officieel erkend karpetten dealer van o.a. Aventura Carpets, Van Besouw, Brinker carpets, Brink & Campman, CS Rugs, Jab, Jabo, Perletta en Louis de Poortere. Zo heeft u de garantie dat u voor top kwaliteit karpetten kiest. Bij Profita wonen vindt u deze keuzes in onze grote collectie vloerkleden.

Hoogpolige en laagpolige karpetten bij tapijtspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Hoogpolige karpetten van gerenommeerd merk Brink & Campman. In onze showroom vindt u vele soorten karpetten in verschillende stoffen, kleuren en maten.

Kwalitatieve karpetten bij vloerenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Perletta is een hoogwaardig merk dat handgeweven karpetten produceert. Bij Profita Wonen hebben wij een uitgebreide collectie karpetten van verschillende merken. Wij staan u graag met een professioneel advies bij in uw keuze voor een juist karpet.

Vloerkleden bij vloerenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Bij de tapijtafdeling van Profita vindt u ook karpetten van designmerk CS Rugs. Dit merk heeft een grote collectie wollen karpetten met een exclusief karakter. Zo liggen in onze showroom verschillende karpetten met mooie contrasten en kleuren die in elkaar overlopen. Er is veel mogelijk met de karpetten en onze uitgebreide collectie heeft voor elk interieur wat wils. U kunt altijd langskomen om de karpetten met uw eigen oog te ervaren, indien nodig geven wij u graag advies.

Karpet kopen bij karpet speciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Dus wilt u karpetten zien of gaan kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan karpettenzaak Profita.

Meer zien van onze collectie: Design karpetten bij ons moderne dochterbedrijf Lineo

Meer zien van onze collectie: Vloeren